Bilder från matchen Styrsö BK och FC Fiskebäck  1-2 (0-1)   Amneviksvallen, Styrsö  2015-08-07

Jimmy Svanström, Styrsö BK och Daniel "Dalla" Natanelsson, FC Fiskebäck plus domartrion gör klart för avspark i den sköna sommarkvällen på Amneviksvallen, Styrsö

Styrsö har avsparken i första halvlek genom Victor Johansson och Kalle Corneliusson (9).

Fiskebäck har fått frispark i slutet av 1:a halvlek. forts

Frisparken på väg in mot Styrsös mål. Fiskebäcks Jakob Johansson (7) på målområdeslinjen. Styrsös Fernando Fuentes (11) närmast Jakob. forts

Frisparken når Jakob Johansson som skarvnickar. forts

Bollen är på väg in i mål. Syns på mållinjen vid Guy Skantze (4).

0-1 är ett faktum. Målskytt: Jakob Johansson i den 40:e minuten.

I något anfall senare kommer Kalle Corneliusson helt fri med Fiskebäcks målvakt Marcus Nilsson. forts

Kalle avslutar men Marcus Nilsson gör en fin räddning och sedan kan Fiskebäcks försvar rensa undan

2:a halvlek

Fernando Fuentes med bollen på vänstersidan. forts

Fuentes inlägg kommer in till Niclas Muller som kom in i andra halvlek. Muller nickar in mot målområdet. forts

Mullers nick når Kalle Corneliusson (9) som kan kvittera till 1-1 i den 48:e minuten. forts

Nr 6 Patrik Wadström med bollen. forts

Var lite dåligt med med kameran här men bollen har efter diverse turer hamnat hos William Lindgren (spelaren längst ut till vänster) som kan göra 2-1 för Fiskebäck i  den 57:e minuten.

Styrsöhörna från höger slagen av Fuentes nickas av Victor Johansson (7). forts

Victors fina nick tar i ribban och studsar ner och kan senare rensas undan av Fiskebäcks försvar.

Victor Johansson med bollen på väg mot mål.

Victor slår bollen förbi målvakten. forts.

Bollen går också knappt utanför stolpen.

Här avslutar Mathis Janicijevic för Styrsö. forts.

Bollen på väg mot mål. forts.

Bollen går strax utanför. Styrsö hade nu nästan vid varje anfall ett avslut så nu måste det bli mål trodde man. Men....

Sista 5-10 minuterna hade också Fiskebäcks flera chanser att utöka ledningen efter fina omställningar. Här är det Patrik Bernvid (15) som nickar in till Jonathan Nilsson. forts

Jonathan Nilsson försöker nå bollen men missar med en hårsmån.

Matchen är slut. Fiskebäck vinner. Men skall man gå efter spelet och alla otaliga målchanser som Styrsö hade skulle man vunnit matchen. Men ändå absolut en strong