Bilder från matchen i Skärgårdscupen mellan Styrsö BK och Fotö GoIF  6-0 (2-0)  Amneviksvallen  2017-06-26

Kommer till Amneviksvallen och får reda på att inga domare hade kommit till matchen. Efter lite samråd mellan lagen blev det bestämt att man skulle döma varsin halvlek. Tobias

Ekman dömde första halvlek men kruxet var att det inte fanns någon domarpipa på plats så Dragan Janicijevic fick åka hem och hämta en pipa om jag förstod det rätt. Här lämnar Dragan

över domarpipan till Tobias Ekman så matchen kunde komma i gång. 1:a halvlek spelades det 40 minuter. I den andra blev det 32 minuters spel för att Fotö skulle hinna hem till båten.

Styrsö hade avsparken i första halvlek. Vincent Andersson med bollen.

Styrbjörn Sandstedt (16) med bollen. ny bekantskap för mig. forts

Sandstedt spelar in bollen tvärs till unge Axel Åhsberg. forts

Åhsberg avslutar med ett bra placerat skott till 1-0 i den 7:e minuten.

Efter att Styrsös Arvid Johannessen drällt med bollen i eget straffområde och Fotös Johnny Öberg fått tag på den och passar snett inåt bakåt. forts

Öberg passar till Michael Christensen (6) som avslutar alldeles strax över ribban. Nära kvittering där.

Ännu en bra chans för Fotö. den här gången genom Emil Gustavsson (7) men ånyo går skottet över. Fotö hade en period på 10-15 minuter i mitten på första halvlek när man hade bollen

mer än Styrsö och hade några bra chanser till kvittering.

Efter en dryg en halvtimme har Styrsö hörna från vänster slagen av Niklas Muller som här Arvid Johannessen (4) nickar mot mål. fors

Nicken tar strax i ribban här. forts

Nicken tar i ribban och studsar i ryggen på målvakten Edvin Hermansson och in i mål. forts

2-0 till Styrsö efter 32 minuters spel.

2:a halvlek: Med ny domare: Fotös tränare, Carl Börjesson.

Tobias Ekman med bollen längst ut till höger. forts

Tobias spelar till en löpande Mattias Janicijevic som kommer först på bollen. forts

Och kan skarva in 3-0 i början på andra halvlek.

Fotös Samuel Gustafsson (skymd bakom Daniel Bäck (4)) har avslutat mot mål. Tror att Christoffer Kadfors är på bollen med fingertopparna här. forts

Bollen har här tagit i stolpen och rullar tvärs efter mållinjen. forts

Kadfors kan kravla sig upp och lägga beslag på bollen. Nära igen för Fotö.

Niklas Muller med bollen på högerkanten. forts

Mattias Janicijevic drar sig åt vänster bort från sin markering. forts

Mattias Janicijevic kan forcera in bollen i det öppna målet. 4-0 i den 68:e minuten.

Tobias Ekman med bollen igen ute till höger. forts

Ekman passar in till Mattias Janicijevic som gör 5-0 i den 70:e minuten.

Tobias Ekman hann med det mesta under matchen. Domare, framspelare och till slut målskytt. forts

6-0 i den 72:a minuten och sen blåstes matchen av. Fotö skall vara klart nöjda med sin första halvlek trots 0-2 underläge men i andra halvlek verkade det som om bränslet tog slut och

Styrsö vinner komfortabelt. Nu väntar laget från andra sidan bron i nästa veckas match i Skärgårdscupen. På återseende. Hoppas på lite lättare vindar om en vecka och skapligt väder.