Bilder från matchen i Skärgårdscupen 2014 mellan Styrsö BK och Hälsö BK  2-1 (1-1), Amneviksvallen, Styrsö. 2014-06-28

Båda lagkaptenerna, Jimmy Svanström Styrsö och Jesper Olofsson Hälsö plus domartrion gör klart för avspark i den första matchen i Skärgårdscupen 2014. 61:a raka säsongen. Båda

lagen Styrsö BK och Hälsö BK plus Öckerö IF och Hönö IS har varit med samtliga säsonger.

Hälsö har avsparken genom Thomas Larsson och Emil Johansson (11).

Hälsös nr 5 Olof Magnusson med William Holmberg i ryggen. Jesper Olofsson är spelbar.

Hälsös rutinerade spelare Johan Larsson med bollen.

Emil Johansson (11) med bollen i ett bra läge. forts.

Emil drar till med ett högerskott. forts.

Skottet på väg mot Styrsös mål där Emil Ekman står. forts.

forts.

forts.

1-0 till Hälsö i den 10:e minuten. Målskytt Emil Johansson född 1998

Olof Magnusson och William Holmberg (11) närmast bollen.

Styrsös unge lovande spelare Mattias Janicijevic (13) med bollen som också provat spel i IFK Göteborg.

2 st före detta spelare i Öckerö IF. Målvakten Johnny Svensson och Jesper Olofsson (2)

Här är det Styrsös Tobias Arvidsson (längst ut till höger) som avslutar någon halvmeter utanför Svenssons högra stolpe.

Här är det Jimmy Svanström (10) som avslutar mot mål. Svenssons klarar.

Här är det Styrsös Guy Skantze (4) i en luftduell med Johan Larsson (7).

Här är det Styrsös nya spelare för året Mattias Johansson med bollen och Sonny Dinov mera inåt i planen. Båda två duktiga spelare i gårdagens match.

Här får Styrsös lagkapten Jimmy Svanström lämna matchen efter 2 gula kort. Det första var väl ok men det andra kan diskuteras. 22.a minuten.

Tror det är Styrsö Tobias Ekman som avslutar här. Bollen går strax utanför.

Hälsös (6) Rasmus Kolenda i duell med Mattias Janicijevic.

Guy Skantze igen i en luftduell med Hälsös försvar.

Tror att det Tobias Ekman igen som är uppe och nickar här.

Återigen Tobias Ekman (2) den här gången mot Jesper Olofsson.

Mera luftdueller i Hälsös straffområde. Styrsö tryckte på nu för en kvittering.

Här är det strax före straffsituationen. Sonny Dinov nr 9 i Styrsö.

Dinov har här blivit fälld av Hälsös mittback Gustav Börjesson med straff som följd.

Domaren blåser för straff. Helt ok.

Sonny Dinov lägger straffen.

Johnny Svensson går åt vänster och bollen går in till höger om honom.

Det är kvitterat. 1-1 genom Sonny Dinov i den 40:e minuten.

2:a halvlek.

Dags för avspark i andra halvlek: Tobias Arvidsson (16) och Sonny Dinov

Petter Magnusson med bollen utmanas av Mattias Johansson.

Mattias Janicijevic med bollen.

Här är det Sonny Dinov med bollen på vänsterkanten. forts.

Dinov avancerar in mot mål. forts.

Dinov passar in mot Tobias Arvidsson som avslutar. forts.

Arvidssons av slutning går till höger om Johnny Svensson i Hälsömålet. forts.

Bollen på väg upp i nättaket. forts.

Arvidsson kramas om av Dinov. 2-1 efter ca 55 minuter

Här nickar Jesper Olofsson mot mål. forts.

Olofssons nick nickas undan av William Holmberg till hörna.

Hälsös Rasmus Kolenda med bollen.

Här är det matchens bäste spelare Guy Skantze som röjer undan i Styrsös straffområde.

Här är det Hälsös Henrik Gustavsson och Petter Magnusson (9) farligt framme.

Här avslutar Daniel Dino (14) strax utanför. Sista kvarten var det en konstant press mot Styrsös mål.

Farligt igen hos Emil Ekman i Styrsömålet.

Rasmus Kolenda på väg igenom i Styrsös straffområde.

Här är det Thomas Larsson (13) med bollen. forts.

Larsson spelar in mot Daniel Dino (14) som inte når bollen. Nära där.

Henrik Gustavsson på högerkanten för Hälsö. forts.

Gustavsson kommer loss och avslutar mot Emil Ekman. forts.

Ekman gör en jätteräddning på Gustavsson skott. Matchavgörande.

Tobias Arvidsson (16) når högst på ett inlägg från vänster. forts.

Arvidssons nick går strax över målet. forts.

När där för Styrsö

Här når Daniel Dino högst på ett inkast från vänster. forts.

Tobias Arvidsson nickar undan på mållinjen. Nära ögat där.

Matchen är över. Tobias Arvidsson matchhjälte för Styrsö sjunker ner helt utmattad i mittcirkeln.

Måste ge tjejerna en eloge i Styrsö damlag från det glada 80-talet för sitt stora engagemang för Styrsö BK. Carina och Gunnel Nilsson liksom Eva Sätherström

En bra match med nerv in i det sista. Styrsö spelar med 10 man i 70 minuter och kämpar heroiskt. Absolut hade Hälsö flertal chanser att vända matchen. Positivt med så många unga

spelare i båda som spelar underhållande fotboll. Cupen går nu vidare med kvartsfinalerna som spelas på tisdag.