Bilder från matchen mellan Styrsö BK och Hällesåker IF  5-0 (2-0)  Donsövallen  2015-09-07

Ny digital och resultattavla på plats. Passar fint där under DIS-emblemet.

Jimmy Svanström, Styrsö och Johan Gunnarsson, Hällesåker plus domartrion gör klart för match

Styrsö har avsparken genom Kalle Corneliusson och Blerim Peci (8).

Målfarliga bröderna i Hällesåker, Johan Gunnarsson (11) spelar ut till Emil Gunnarsson (10). Emil Gunnarsson fick senare i första halvlek avbryta matchen pga skada.

Styrsös mittfältare Mathias Janicijevic med bollen

Här spelar Styrsös mittfältare Blerim Peci fram bollen till Fernando Fuentes (ej synlig på bilden). forts

Fuentes (11) spelar här direkt vidare till Kalle Corneliusson. forts

Hällesåkers målvakt Niklas Johansson kommer ut. Kalle chippar här bollen. forts

Kalles chipp på väg in i mål. forts.

1-0 för Styrsö genom Kalle Corneliusson efter ca 6 min. Vackert anfall och snygg avslutning.

Styrsös duktige mittfältare Fernando Fuentes med bollen.

Här får Fuentes avbryta matchen efter en sträckning. Ett avbräck för Styrsö om han inte kan vara med i avslutningen av serien.

Här är det Styrsös mittback Arvid Johannessen med bollen. Målvakt i Styrsö var i går kväll Tobias Ekman.

Här är det Mathias Janicijevic med bollen i slutet av 1:a halvlek. Styrsös unge spelare Niklas Muller till vänster som kom in stället för Fuentes när han skadade sig. Som synes bilderna

blir otydliga när mörkret faller. forts

Janicijevic spelar ut till Muller som drar sin inåt i straffområdet. forts

Här avslutar Muller en gång och Niklas Johansson räddar om jag inte missminner mig men måste lämna retur. forts

Här kommer Muller runt målvakten. forts

forts.

2-0 Niklas Muller i den 42:a minuten.

Ställningen efter 42 minuter och i halvtid.

2.a halvlek

Styrsös Blerim Peci har dribblat sig loss på högerkanten. Kalle Corneliusson pekar var han vill ha bollen. forts

Peci spelar in till Kalle C som blir ensam med Niklas Johansson. forts

Kalle C möter bollen direkt med högern. forts

Kanske svårt att se bollen men syns ovanför Hällesåkers spelare. forts

3-0 i den 58:e minuten av Kalle Corneliusson.

Här är det Niklas Muller med bollen och avslutar med vänster fot.

4-0 i den 77:e minuten av Niklas Muller som också fastställde resultatet till 5-0 i den 88:e minuten. Alltså hattrick av Niklas Muller