Bilder från matchen mellan Styrsö BK och Knippla IK  2-1 (2-0)   2013-08-23 Amneviksvallen, Styrsö

Domaren och båda lagkaptenerna gör klart för avspark. Jörgen Petersson i Knippla och Jimmy Svanström i Styrsö.

Knippla har avsparken, peter Arvidsson och Kim Magnusson (11). Daniel Wessberg nr 8 i Styrsö BK.

Styrsös Jimmy Svanström på vänsterkanten. forts.

Jimmys inlägg går förbi samtliga spelare.

Här är det Styrsös nye spelare för dagen, Tobias Ekman som nickar. Ekman kommer närmast från Ytterby i Division 2.

Här är det Ekman med bollen på mittplan. Avancerar och drar på ett långskott. forts.

Tobias Ekmans långskott på väg. forts.

Skottet går utom räckhåll för Knipplas målvakt, Joel Carlryd. forts.

Snyggare kan det inte bli. 1-0 till Styrsö. Målskytt Tobias Ekman. Fotbollsgodis!! Efter ca 13 minuter.

Endast 2 minuter senare var det dags igen. Ekman bryter 10 meter utanför Knipplas straffområde. forts.

Ekman kommer i bra läge igen för ett distansskott. forts.

Skottet på väg in i Knipplamålet utom räckhåll för Carlryd.

2-0 för Styrsö. Målskytt igen. Tobias Ekman. Bättre comeback kan man väl inte önska sig.

Ekman klappas om av övriga Styrsöspelare.

Glada miner hos Styrsöpubliken. Bl.a syns Styrsölegenderna Jalle Adolfsson, Håkan Lennljung och Erling Svanström.

Joel Allheim på språng. Knipplas Jörgen Petersson närmast

Styrsös Viktor Johansson (7) med Rasmus Ejnarsson just bakom. Jörgen Pettersson (7) i Knippla. I målet, Joel Carlryd

Viktor slår ett fint inlägg. Men inget farligt avslut.

Här kommer ett inlägg in mot Tobias Ekman längst ut till vänster. forts

Ekman vinner nickduellen. forts

Nicken går i mål men Ekman avblåst för knapp offside.

Här är det Styrsös Rasmus Ståhl längst ut till höger jagandes bollen.

Ståhl slår in ett inlägg som Tobias Ekman är först på men avslutet går över.

Knipplas Peter Arvidsson i nickduell med Styrsös Neil "Boston" Boström.

Joel Allheim framme och avslutar mot Knipplaförsvaret.

Här spelar Peter Arvidsson fram till Christian Johansson (4). forts.

Johansson avslutar mot Torbjörn Lindkvist i Styrsömålet. forts.

Torbjörn Lindkvist räddar för Styrsö.

Viktor Johansson med bollen.

2:a halvlek

Styrsös Rasmus Ståhl har bara en spelare kvar förutom målvakten. Tror att Rasmus tunnlar Knipplabacken här. forts.

Rasmus kommer fri med Carlryd i Knipplamålet.

Rasmus försöker med en lobb. Den blir för låg så att Joel Carlryd räddar.

Knipplas Christian Johansson med bollen. Knippla hade flera farliga anfall i slutet av matchen.

Här kommer Knipplas Peter Arvidsson med bollen. Christian Johansson (4) i bra läge. forts.

Passningen kommer perfekt för Christian Johansson. forts.

forts.

Johansson (liggande) avslutar.

Reducerat till 2-1. Målskytt Christian Johansson.

Sammanfattning från matchen. Styrsö klart bäst i första. Borde avgjort då. I andra kommer Knippla mycket bra. Med lite tur kunde man fått med sig en poäng. Styrsö verkade som jag

tyckte tröttnade rejält i andra efter det fina spelet i första. Sammantaget. Rättvis seger för Styrsö.