Bilder från matchen mellan Styrsö BK och FC Linné  1-1 (0-1)  Amneviksvallen, Styrsö    2015-04-25

Det hölls en tyst minut i dag före matchen för en av Styrsö BK.s och Skärgårdens bästa spelare genom tiderna. Jarl "Jalle" Svanström som har gått bort efter en tids sjukdom.

Det var en fröjd att se Jalle spela fotboll i början av 1970-talet då alla Göteborgs storklubbar (IFK, ÖIS och GAIS) ville han hans signatur på ett kontrakt men han blev Styrsö BK trogen

i alla år.  Vila i frid Jalle! Du är en av de största i Skärgårdsfotbollens historia.

Tobias Ekman, Styrsö, Paul Alexandersson, FC Linné plus domartrion gör klart för avspark

Linné har avsparken.

Olle Johnells med bollen. Olle som förut tillhört Sandarna liksom fler spelare i dagens Linné FC.

Här är det Styrsös Mattias Janicijevic på väg igenom men stoppas upp av backen och målvakten kan komma ut och rädda. Linné började matchen klart bäst utan att få till några farliga

avslut. Styrsö kom mer och mer in i matchen i sista kvarten i 1:a halvlek.

Här avslutar Tobias Ekman men Anders Olsson i Linnés mål kan rädda.

Mattias Janicijevic igenom men blir upphakad med frispark som följd. Frisparken sköts över av Blerim Peci.

Stilstudie av Jens Adolfsson. Tror Styrsö hade haft mer nytta av Jens mera upp i banan med sitt fina skott och spelförståelse.

Linné har fått frispark alldeles i slutet av 1:a halvlek. John Andersson står beredd att lägga frisparken. forts

Frisparken är lagd. På väg mot Linnés Niklas Davidsson. forts

Davidsson är först på bollen och nicktouchar den mot mål. Styrsös målvakt Samuel Odengaard beredd i målet. forts