Bilder från matchen mellan Styrsö BK och Öckerö IF  2-3 (0-1)  Amneviksvallen, Styrsö     2016-05-14

Kom till Amneviksvallen när ca 30 minuter hade spelats av matchen. Här på bilden har Styrsö hörna från vänster. forts

Daniel Berner når hörnan och nickar mot mål. forts

Tror bollen tar i stolpen här eller om Christian Karlsson räddar alldeles intill stolpen. forts

Öckeröförsvaret kan få bort bollen från det farliga området.

Alexander Johansson har här kommit loss från närkampen med Andreas Eklund. forts

Kristoffer Gregenäs har rusat ut från målet. Johansson försöker nå upp bollen. forts

Johansson når bollen strax före kortlinjen och avslutar men Kristoffer Gregenäs kan rädda.

Fernando Martins i bra läge i Styrsös straffområde. forts

Martins avslutar, David Asmar räddar fint ut till hörna.

Christian Karlsson slår frispark för Öckerö. forts

Alexander Simonsson når högst och nickar in mot mål. Victor Nystedt (26). forts

Simonsson nick går in mot mål i en hög lyra. forts

Victor Nystedt kan nicka in bollen i det övergivna målet. 0-1 i den 40:e minuten

2:a halvlek

Styrsö har fått frispark. Arvid Johannessen slår den. forts

Bollen på väg in i Öckerös straffområde. forts

Styrsös Daniel Berner vinner nickduellen och bollen är här i höjd med Kristoffer Gregenäs. forts

Nicken går in vid gaveln. 1-1 i den 46:e minuten

Styrsös Alexander Johansson (9) startar en rusch vid mittlinjen. forts.

Johansson jagar bollen på den fria ytan. forts

Öckerös Sebastian Koller (3) försöker här att nå bollen. forts

Alexander Johansson rusar mot mål. forts

Johansson har avslutat här. Gregenäs försöker nå bollen men den passerar. forts

Bollen på väg mot mål. forts

Bollen tar här i stolpen och studsar ut i straffområdet där Öckerös Fredrik Hansson kan få undan bollen.  Absolut matchens bästa prestation värd ett bättre öde.

Styrsös Alexander Johansson och Mattias Janicijevic kombinerar sig fram på högerkanten. forts

Janicijevic med bollen. Tobias Ekman visar var han vill ha passningen. forts

Ekman avancerar in i Öckerös straffområde med Andreas Eklund i ryggen. forts

Eklund försöker få en tå på bollen. Svårt att se om han fäller Ekman. forts

Ekman faller. Efter att domaren pratat med linjemannen bestämmer sig domaren att peka på straffpunkten. forts

Fredrik Pettersson lägger straffen för Styrsö. forts

Kristoffer Gregenäs är på bollen men kan inte undvika att den går in i mål. 2-1 i den 58:e minuten.

Öckeröhörna från höger slagen av Christian Karlsson. Sebastian Koller (3). forts

Koller nickar här mot mål. forts

Bollen delvis skymd bakom stolpen. forts

Snygg nick av Sebastian Koller. 2-2 i den 64:e minuten.

Alexander Johansson loss igen med bollen. Jagas av Öckerös Sebastian Koller (3) och Andreas Eklund. forts

Johansson avslutar, kändes som han fick en liten felträff. forts

Bollen seglar mot mål. forts

Styrsös unge spelare Niklas Müller skjuter mot mål där Kristoffer Gregenäs kan rädda.

Öckerös Alexander Simonsson med bollen längst ut till höger. forts

Alexander Simonsson slår in bollen i Styrsös straffområde där Herman Malmcrona har kommit upp. forts

Malmcrona kommer först på bollen och kan avsluta förbi David Asmar i Styrsömålet. forts

2-3 i den 90:e minuten genom Öckerös nye spelare för året från Hönö IS, Herman Malmcrona.