Bilder från matchen mellan Styrsö BK och Vrångö IF  2-0 (1-0)  2013-09-14

Styrsö har avsparken genom Tobias Ekman och Neil "Boston" Boström (12).

Här är det Vrångös skyttekung Karl-Johan Levin i duell med Styrsöförsvaret i början av matchen.

Christopher Janicijevic (6) med bollen. Jan Svanström och Kalle Levin (18) närmast.

Neil "Boston" Boström (12) i bra läge, men blir upphakad med frispark som följd. Blev ingen farlighet på den efterföljande frisparken.

I dag utnämner jag Guy Skantze till matchen lirare. Tog det mesta i Styrsös mittförsvar tillsammans med Christopher Janicijevic.

Styrsös Jimmy Svanström högst i luften.

Neil "Boston" Boström med bollen.

Guy Skantze uppe och nickar.

Här är det Vrångös Erik Löfgren (3) som nickar undan.

Karl-Johan Levin i närkamp med Tobias Arvidsson och Jimmy Svanström i Styrsö

Återigen Kalle Levin mot Arvidsson och Svanström.

Här är det Marcus "Eskil" Johansson (7) i nickduell med Styrsös Jimmy Svanström. forts.

Här har Jimmy Svanström nickat undan bollen.

Här bollen på väg in i Vrångös straffområde. Kenneth Larsson (11) i Vrångö. Tobias Ekman ligger längst fram av Styrsöspelarna. forts.

Ekman går upp i luftduellen mot Hammarstrand i Vrångömålet. forts

Tobias Ekman kommer först på bollen och kan nicka in 1-0 för Styrsö i den 40:e minuten. forts

Tobias Ekman saluterar.

2:a halvlek:

Vrångö har avsparken i 2:a halvlek genom "Eskil" Johansson och Kalle Levin.

Vrångös Kenneth Larsson med bollen. Tuff och stark i mittförsvaret i VIF.

Styrsös lovande spelare, Viktor Johansson med bollen.

Marcus "Eskil" Johansson med bollen pressas av Jan Svanström född 1966.

Här är det Jan Svanströms fantastiska 2-0 mål på väg in i mål utom räckhåll för Vrångös målvakt Robert Hammarstrand. Var dåligt med med kameran när Janne fick iväg skottet. forts.

Hammarstrand i målet och "Boston" (12) kan bara konstatera fakta. Hammarstrand gjorde det bra i matchen men på målen kunde han inget göra. forts

2-0 till Styrsö i den 50:e minuten. Längst ut till höger i bilden Jannes pojk Marcus. Antar han är lite stolt över farsan i det här läget. forts.

Tobias Ekman (2) öppnar stora famnen.

Här satsar Tobias Ekman (2) och Kenneth Larsson (11) att komma först på bollen.

Här är det Vrångös duktige mittback Erik Löfgren som är högst i luftduellen.

Här har Rasmus Ståhl skjutit men bollen går någon meter utanför.

Här är det Janne Svanström i duell med Vrångös Olle Levin.

Här slår Jan Svanström en fin passning till Rasmus Ståhl

Här bjuder Tobias Ekman på lite fotbollsgodis. Bollbanan bröts ut till hörna av Vrångöförsvaret.

Matchen är över. Styrsö vinner rättvist. Vrångö jagade reducering i slutet av matchen men var aldrig riktigt nära att reducera.