Bilder från matchen mellan Slottsskogen / Godhem - Öckerö IF  2-3 (0-2)    2013-05-26

Domartrion med Nijaz Nuhic som huvuddomare och  lagkaptenerna, Carl Barkebo, SG och Tobias Eriksson, ÖIF gör klart för avspark.

En lång boll från backlinjen i ÖIF hamnar hos Alexander Simonsson (25) som kommer fri med Erik Sundin i SG målet. forts

Simonsson får i väg ett bra skott. forts

Simonssons skjuter till höger om målvakten. Bra gjort. Det är inte alltid det blir mål på såna frilägen. Antagligen ett av de snabbare målen som Öckerö har gjort i seriesammanhang

genom åren.

Här spelar Simon Olsson ut till Fredrik Hansson. forts

Fredrik Hansson spelar framåt på fri yta där Alexander Simonsson löper mot bollen. forts

Simonsson kommer fri med Sundin igen men den här gången räddar han. Bra spelsekvens av ÖIF.

Här kommer bollen till Christian Karlsson (7). forts.

Christian K. spelar in bollen mot Simon Olsson som kommer in från vänster. forts.

Simon Olsson i nickduell med Oscar Lindmark (3) i SG. forts.

Minns inte om Eric Sundin räddade Simon Olssons nick eller om bollen gick över målet direkt.

Här har Eric Hammar slagit i väg en lång lyra från egen planhalva. Bollen syns i höger bildkant. forts

Bollen studsar förbi SG.s mittförsvar. Alexander Simonsson (25) löper mot bollen. forts

Simonsson återigen i ett ypperligt läge. forts.

Alexander placerar bollen igen på ungefär samma ställe som hans första mål. 2-0 till Öckerö. Tiden för målet syns på klockan.

Här är det Öckerös Simon Olsson med bollen.

Christian Karlsson med bollen. Fredrik Hansson (14) överlappar till höger.

Fredrik Hansson löper mot bollen och slår ett inlägg som SG.s försvar bryter. Återigen en bra spelintention.

2:a halvlek

Tyvärr fick jag inte med Öckerös 3-0 mål som kom direkt i början av 2:a halvlek gjort av Daniel DD Larsson. Om jag har rätt koll på statistiken var det

DD.s första mål i A-laget i seriesammanhang. Grattis!!

Här är SG framme i början av 2:a halvlek. forts.

Bollen kommer så småningom om till Yoran Isaak (18) forts.

Vet inte om Petter Dahl räddar men lämnar retur som sedan Isaak slår in.

1-3 i den 50:e minuten.

Här står dagens målskyttar för Öckerö, Alexander Simonsson (25) och Daniel DD Larsson (19) och delar lite dryck under ett spelavbrott.

Yoran Isaak i bra läge igen.

Isaak placerar bollen till höger om Petter Dahl

2-3 i den 56:e minuten. SG åts sig nu mer in i matchen och Öckerö blev mera tveksamma i sitt spel som var bra i 1.a halvlek.

Här är det Daniel DD Larsson i bra läge men SG.s duktige målvakt Eric Sundin räddar skottet

Här kommer John Olausson högst efter hörna från höger. forts.

JohnJohns nick går mot mål.

Sundin slänger sig och räddar nicken. forts.

Sundin räddar ut till hörna för Öckerö.

DD Larsson igen i ett bra läge. forts.

Sundin reder ut det farliga läget igen. Bra målvakt i SG.

Andreas Holmberg (14) i SG. Ung, duktig spelare på högerkanten.

Matchen är över. Rättvist att Öckerö vann men SG spelade upp sig betydligt i andra halvlek då Öckerö mattades en aning.