Bilder från matchen mellan Sandarna BK - Donsö IS 4-1 (0-1) 2011-05-25

Båda lagkaptenerna, Olle Johnels i Sandarna och Anders Jansson, Donsö plus  domartrion gör klart för avspark.

Donsö gör avspark. Emil Johnsson (20) och Magnus Fhager.

Donsös målvakt Erik Hornby fick fullt upp att göra direkt i början av matchen och gjorde det bra.

Donsös Niklas Norrhem möter upp bollen på volley.

Sandarna har ett avslut som passerar just utanför Erik Hornbys högra stolpe i början av matchen.

Sandarnas Olle Johnels och Donsös Niklas Norrhem. Till vänster Robert Reutherborg.

Donsös målvakt Erik Hornby utanför straffområdet

Donsös Magnus Fhager i luftduell med Sandarnas nr 6 Pablo Mori.

Erik Hornby får rädda igen på mållinjen.

Erik Hornby plockar ner en Sandarna hörna. Det var Eriks fina målvaktsspel som höll Donsö kvar i matchen i 1:a halvlek.

Sandarnas Teo Kristjansson (29) i bra läge men fick felträff och bollen gick utanför.

Donsös Jimmy Kjellberg (9) med ett instick till Johan Johnsson.

Donsös Jimmy Kjellberg kommer fri med Sandarnas målvakt Anders Olsson och gör inget misstag. 1-0 till Donsö i 42:a minuten.

Jimmy Kjellberg har förpassat bollen i mål.

1-1. Målskytt Olle Johnels. 50:e min

Donsös nr 15 Anton Jansson med bollen. Kom in i andra halvlek och tillförde en ny dimension till Donsös mittfält. Kunde hålla i bollen, vinna närkamper och slå bra passningar.

Tyvärr enligt rapporterna slog Anton upp sin skada igen. Tråkigt!!

Donsös med bollen under kontroll i Sandarnas straffområde.

Sandarna framme farligt i Donsös straffområde.

2-1 för Sandarna. Tobias Johansson 60'

Sandarnas Olle Johnels farligt framme i Donsös straffområde men Erik Hornby räddar. Andreas Fhager (10) och Robert Reutherborg övriga Donsöspelare.

Magnus Fhagers skott som går förbi Anders Olsson i Sandarnas mål och också utanför stolpen med någon meter.

Här upprinnelsen till Sandarnas 3-1 mål. Kalle Berg (17) med bollen jagas närmast av Donsös nr 6 Viktor Samuelsson.

3-1 är ett faktum. Målskytt Teo Kristjansson 83'

Donsös Magnus Fhager fri med målvakten.

4-1 för Sandarna. Målskytt David Lönn 90'

Matchen är över. Sandarna vann rättvist. Min personliga åsikt från sidan av planen är att Sandarna var ett av de bättre lagen Donsö har mött hittills i serien. Hade ett snabbt och fint