Bilder från matchen mellan Sandarna BK och Donsö IS 3-2 (1-0)    Gröna Vallen    2017-03-11

Donsös lagkapten för dagen, Albert Hansson och Emil Nillsson, Sandarna och domaren Darko Matijevic gör klart för dagens match på klassiska Gröna Vallen

I början av matchen. Donsös målvakt Nils Backman räddar skott från vänster av Sandarnas Mikael Johansson.

Donsös Albert Hansson kommer loss och laddar för ett halvvolley skott. forts.

Alberts skott på väg. forts

Sandarnas målvakt Erik Johansson räddar och Sandarnas försvar kan få bort bollen.

Sandarnas Christoffer Olsson (18) har fått en passning från mittfältet och avancerar ner mot kortlinjen. Donsös Andreas Tengström (6) jagar. forts

Olsson har passat tvärs in i målområdet. forts

Sandarnas Ted Madjar (19) missar bollen med en hårsmån.

Anders Jansson (7) har avslutat och skottet går strax över.

Tror detta är Sandarnas Martin Bergvall. Hade nr 15 och numret fanns inte på förbundets sida. Där stod han för nr 6 om jag har rätt. En av planens bästa spelare. Han passar här ut till

höger. forts

Christoffer Olsson avancerar med bollen ner mot kortlinjen. forts

Olsson passar in och Ted Madjar gör 1-0 efter 43 minuter.

Här missar Donsös Mathias Davidsson bollen precis och träffar stolpen med foten. Sammantaget av 1.a halvlek. Sandarna hade ett klart övertag i spelet med flera målchanser. Det var

några enstaka ströchanser för Donsö.

2:a halvlek

Tidigt i 2:a halvlek. Sandarnas Mikael Johansson (14) spelar in bollen från höger. forts

Ser ut att vara misstänkt offside på nr 19 Ted Madjar här. forts

Bollen går här i mål och domaren godkänner målet. 2-0 i den 47:e minuten

Sandarnas Tom Martinsson Ngouli (9) har kommit fri och avslutar. forts

Bollen smiter precis utanför Nils Backmans vänstra stolpe.

Sandarnas Mikael Johansson avslutar. forts

Bollen går just utanför stolpen. Det var ett pärlband av chanser för Sandarna

Donsös Albert Hansson (10) får en chans men blir avblåst för ruff på Lucas Sandell (11)

Donsö har fått frispark mitt på Sandarnas planhalva. Magnus Fhager slår frisparken högt  ut till höger där Mathias Davidsson befinner sig. forts

3-1 i den 58:e minuten

Efter slav i Sandarnas försvar kan Albert Hansson få tag i bollen och avancerar mot mål. forts

Albert kommer fri med målvakten och avslutar. forts

3-2 i den 78:e minuten som också blir slutresultatet i matchen. 3-2 är smickrande siffror for Donsö i dagens match. Skillnaden i vilja, intensitet och passningskicklighet var påtaglig.

Nog sagt om detta. Sandarna har absolut ett bra lag på gång. Blir intressant att följa lagets förehavanden i Division 6 C i år. Donsös bäste var vikarierande målvakten Nils Backman.