Bilder från matchen mellan Vrångö IF och Donsö IS i Skärgårdscupen 1-4 (0-2)    2012-07-03

Precis som det skall vara när det är Skärgårdscupen. Sol, värme och förväntan i luften. Här är jag på väg ut till Vrångö med båten. Vinga syns ute i horisonten vid Rävs Sund.

Domartrion och båda lagkaptenerna gör klart för avspark. Kenneth Larsson, Vrångö och Magnus Fhager, Donsö. Donsös målvakt Mathias Kärnbratt till vänster. Gjorde sin 1:a match

idag i Skärgårdscupen.

Donsös Magnus Fhager och Jonathan Fhager-Karlsson gör avspark för Donsö. Viktor Bellak (14), Vrångö.

Här är en situation i Vrångös straffområde alldeles i början av matchen.

Här kommer Jonathan Fhager-Karlsson löpandes mot bollen. Vrångös målvakt Tobias Julin verkar vara en aning långt ute i eget straffområde. Det uppfattar Jonathan. Forts

på nästa bild.

Jonathan hinner upp bollen och lobbar den över Tobias Julin. 1-0 till Donsö efter 4 minuter.

Vrångös (5) Kenneth Larsson i nickduell med Jonathan Fhager-Karlsson.

Här är Donsös Marcus Johnsson (14) i bra läge uppvaktad av Markus Westerberg.

Vrångös Erik Löfgren (3) och Donsös Jonathan-Fhager-Karlsson.

Här är Vrångö framme i ett anfall. Emil Johnsson (16) och Vrångös bröder Levin, Karl-Johan och Olle närmast bollen liksom Donsös målvakt Mathias Kärnbratt.

Här är det Vrångös nye spelare för året Viktor Bellak (Bra spelare) i en duell mot Donsös Marcus Johnsson

Vrångös duktiga mittbackar. Kenneth Larsson (5) och Erik Löfgren mot Donsös Jonathan Fhager-Karlsson.

Donsös Anders Jansson tar ner bollen på bröstet. Var väl planens bäste mittfältare båda lagen inräknade.

Magnus Fhager i duell med Vrångös målvakt Tobias Julin.

Jonathan Fhager-Karlsson i löpduell med Vrångös Shahriar Shokofan (10). Erik Löfgren (3).

Jonathan hinner upp bollen spelar in till Marcus Johnsson som skjuter 2-0 till Donsö i den 30:e minuten. Alldeles efter målet i nästa anfall får Vrångö ett utmärkt läge att reducera

när Viktor Bellak kommer helt fri med Mathias Kärnbratt i Donsömålet. Men skottet gick strax utanför. Fick tyvärr inte med bilden p.g.a att jag antecknade tiden för Donsös 2-0 mål.

Anders Jansson kommer i ett friläge med Tobias i Vrångömålet. Anders fick inte riktigt ordning på avslutet så Tobias kan rädda.

Vrångös Kalle Levin kommer i ett bra läge i Donsös straffområde. Men som så många gånger förr kan Mikael Schagerlind bryta.

Jonathan Fhager-Karlsson var nära utöka Donsös ledning i slutet av 1:a halvlek men skottet går strax utanför.

Jonathan Fhager-Karlsson samtalar med fader Magnus halvtid. Magnus själv aktiv i Donsö A-lag under 1980-talet. Totalt 141 A-matcher och 5 mål mestadels som försvarsspelare. Vann

serien 1986 med Donsö. Första året som Anders Ahlberg tränade DIS.

Vrångös Viktor Bellak med bollen i början av 2:a halvlek. Utmanas av Tobias Johnsson.

Här är det 3-0 på gång. Jonathan lägst ut till höger måttar in ett fint inlägg. Forts på nästa bild.

Magnus Fhager kommer först på bollen och kan nicka in 3-0 i den 49:e minuten. Vackert anfall.

Vrångö Farligt framme. Situationen utmynnar i en hörna för Vrångö. Forts på nästa bild.

På den efterföljande hörnan kommer Erik Löfgren högst men nicken går strax över. Nära reducering där.

Jonathan Fhager-Karlsson får bollen i friläge. Forts på nästa bild.

4-0 är ett faktum. Jonathan Fhager-Karlsson i den 67:e minuten. I nederkant av bilden. Donsös tränarduo. Paul Klippert och Daniel "Pyttis" Olsson.

Här kommer bollen över till Karl-Johan Levin. Nyligen återbördad till fadershuset efter sin sejour i Väster. Forts på nästa bild.

Karl-Johan gör inget misstag och Vrångö reducerar till 4-1 iden 71:e minuten

Vrångös Erik Löfgren med bollen. Vrångös bäste spelare igår.

Magnus Fhager i luftduell med Tobias Julin i slutet av matchen.