Bilder från matchen mellan Vrångö IF och Hönö IS  0-5 (0-2)   Klingkärr, Vrångö  2015-08-29

Robert Beach (10), Vrångö och Jonas "Ojjas" Alexiusson plus domaren Juhannes Akyol gör klart för avspark.

Vrångö har avsparken i första halvlek genom Karl-Johan Levin och Heimar Svensson.

Jonas "Ojjas" Alexiusson, Hönö vänder upp med Carl-Fredrik Renner i ryggen. forts

"Ojjas" spelar till Johan Andersson som kommer med fart. forts.

Johan Andersson avslutar mot Tobias Julin i Vrångömålet. forts

Tobias Julin sträcker ut men når inte. 0-1 i den 1:a minuten genom Johan Andersson bra högerback i Hönö.

Josef Wendesten med bollen. forts

Wendesten tar sig förbi Jonas Strandberg i Vrångö. forts

Wendesten avlossar skott med vänstern. forts

Wendestens skott på väg in i mål. forts

0-2 i den 17:e minuten genom Josef Wendesten duktig mittfältare i Hönö.

Hönös unge lovande forward Carl Wiklander med bollen.

Jonas Strandberg med bollen. Bra spelare i Vrångö.

Här avslutar Vrångös Heimar Svensson. Bollen touchar en Hönöspelare och går ut till hörna.

Morgan Ahlström, Fiskebäckare som bor på Donsö och spelar med Vrångö.

Jonas "Ojjas" Alexiusson får här en passning från mittfältet. Tror det var från Josef Wendesten.

"Ojjas" tittar inåt banan. Vrångös Robert Beach vinkar för offside.

"Ojjas" kommer fri med Tobias Julin och avslutar. forts

0-3 i den 46:e minuten. Som så många gånger förr gör han mål från denna position. Han kan det det där, Jonas "Ojjas" Alexiusson.

Hönös vänsterback Nicklas Bensby med bollen. "Ojjas" vinkar längst ut till höger. forts

Bollen letar sig ut till "Ojjas". forts

Hönös Alex Zackrisson närmast "Ojjas". forts

"Ojjas" spelar snett inåt bakåt till Alex Zackrisson som avslutar. forts

forts.

0-4 i den 49:e minuten genom Alex Zackrisson.

Vrångös Karl-Johan Levin med bollen. Kalle hade svårt att komma till lägen för avslut i dagens match.

Här har Anthon Sörensson (28) avslutat och Tobias Julin gör en snygg så kallad TV-räddning.

Vrångös Jimmy Heinonen kommer fri med Mikael Bryngelsson i Hönömålet. forts

Heinonen avslutar men Bryngelsson kan rädda. Vrångös bästa chans i matchen.

Hönös Edvin Alexandersson (mitt i bilden) har en fin nick som går strax ovanför.

Carl Wiklander med bollen. forts.

Wiklanders avslutning går strax utanför.

Bollen på väg ut till Nicklas Bensby (13) forts

Bensby passning på väg in mot mål. Vet inte om Carl Wiklander var på bollen här. forts

Passningen når här Henrik Sörensson (14). forts

Henrik Sörensson gör här 0-5 i den 84:e minuten. Fint anfall och avslutning.

Matchen är över. Hönö vinner klart och rättvist. Kändes som om Hönö var ett nummer för stora för Vrångö.