Bilder från matchen mellan IF Väster och Donsö IS  3-2 (2-1)  2015-06-03

Niklas Pettersson, Väster och Anders Jansson, Donsö plus domartrion gör klart för avspark.

Gött att se dig, Andreas Fhager. Ansvarig från sidan tillsammans med Mathias Davidsson. Kändes att hela gruppen lyste upp på ett helt annat sätt bara med "Bagarns" närvaro.

Väster hade avsparken i 1:a halvlek.

Västers Marcus Björk med bollen. Duktig bollspelare senare utvisad i andra halvlek.

Patrik Höglund nickar undan. Från startelvan mot Velebit var det nya spelare på 8 positioner. Bland annat en helt ny backlinje. Det var en helt annan stabilitet över laget i går.

En av många dueller på mittfältet som är så viktiga att vinna.

Västers Roni Kurdali (10) med bollen. forts

Roni Kurdali spelar inåt till Kristoffer Melin (7)

Melin hinner bollen före Mathias Kärnbratt i Donsömålet. 1-0 till i den 22:a minuten

Jonas Andersson vinner nickduellen med 2 Västerspelare

Johan Johnsson med bollen på högerkanten. forts

Johan passar till Anders Jansson som tar emot i steget. forts

Anders har avlossat skottet. Bollen på väg mot Anton Larsson i Västers mål. forts

Larsson försöker rädda men når inte. Skottet går in vid målvaktens högra gavel. Snyggt mål!.

Patrik Höglund (11) i nickduell med Marcus Björk

Här nickar Donsös Robert Reutherborg mot mål efter hörna från vänster. forts

Västerspelaren vid höger stolpe gör akrobatisk rörelse med vänsterbenet. forts

Västerspelaren träffar bollen på volley och bort från mål. Nära ledning där för Donsö.

Här spelar sig Västers igenom Donsös försvarslinje. Bollen på väg in i straffområdet. Kristoffer Melin (7). Mathias Kärnbratt rusar ut. forts

Kärnbratt försöker nå bollen med händerna men Melin kommer först och slår in bollen i mål. forts

2-1 i den 39:e minuten.

Melin får en chans till men den här gången räddar Mathias Kärnbratt.

2:a halvlek

Här blir Västers Marcus Björk utvisad tidigt i andra halvlek.

Mikael Schagerlind med bollen.

Anton Jansson med bollen i bra läge. Efterföljande skottet blockeras av Västerförsvaret.

Här är det Kristoffer Melin fri med Mathias Kärnbratt. Mathias räddar friläget med en benparad.

Hörna från vänster slogs av Jimmy Kjellberg. Efter lite oordning i Västers straffområde hamnar bollen hos Patrik Höglund som drar på volley. forts

Bollen på väg in mot Västers mål. forts.

Här är bollen inne i mål. Ditförpassad av Sudo Sulejmanovic. forts

2-2 i den 65:e minuten. Målskytt Sudo Sulejmanovic.

Anton Jansson (16) spelar inåt tyvärr går passningen bakom Sudo Sulejmanovic.

Väster har hörna från höger. Hörnan är inåtskruvad och med vindens hjälp kommer den att dala in i målområdet. Joacim Rundström (9) i Väster. forts

forts.

Där missade Donsö bevakningen på Rundström som är en erkänt duktig huvudspelare. 3-2 för Väster i den 68:e minuten genom Joakim Rundström.

Här har Johan Tapper (20) avslutat mot mål. forts

Tappers skott går tätt utanför Kärnbratts vänstra stolpe.

Hörna igen från höger Rundström uppe igen och nickar. forts

Rundströms nick går tätt över ribban.

William Fhager (18) kom in i andra halvlek och gjorde som han brukar, kämpar och springer mycket. William har här skjutit på mål och målvakten måste lämna retur. forts

Anton Larssons tar sig upp från sittande. William på väg framåt. forts

Anton Larsson kan lägga beslag på bollen. Nära för Donsö där. Bra agerat av Västers målvakt.

Tycker att Donsö var minst lika bra som Väster och värda poäng. Men absolut ett fall framåt för Donsö. Hoppas nu att samtliga som var med mot Väster kan spela mot Björkö på Vrångö på