Bilder från matchen mellan IF Väster och Öckerö IF  1-1 (1-0)  Önnereds Plan, 2015-05-14

Niklas Pettersson, Väster och Simon Olsson, Öckerö plus domartrion gör klart för avspark

John Olausson (9) och Daniel Larsson har avsparken i första halvlek. Daniel Berntsson (17) i Öckerö.

Här har Västers lagkapten Niklas Pettersson (21) avslutat. Avslutet går någon halvmeter utanför Marcus Alexandersson vänstra stolpe.

Här avslutar Alexander Simonsson (7) ca en halvmeter utanför Anton Larssons vänstra målstolpe.

John Olausson med bollen.

Här nickar Öckerös Simon Olsson mot mål. Anton Larsson kan fånga bollen.

Här är det Emil Backlund (3) i Väster farligt framme. Bollen går strax utanför.

Här är det Västers pigge vänsterytter, Gabriel Cederborg i bra läge. Rasmus Sundqvist (22) i Öckerö närmast cederborg. forts

Cederborg avslutar med ett snabbt vänsterskott. Bollen är skymd här. Troligtvis skymd av Victor Nystedt (24). forts

Bollen på väg in i mål. 1-0 till Väster i den 32:a minuten av Gabriel Cederborg.

Simon Olsson nickar till Marcus Alexandersson.

Fredrik Hansson med bollen. Marcus Olsson (2). Rami Kurdali (11) i Väster.

2:a halvlek.

Här är det Västers Gabriel Cederborg fri med Marcus Alexandersson. Marcus gör en fin räddning och sedan kan Öckerös försvar rensa undan.

Här är det Wilmer Simonsson med bollen. Längre ut till vänster Erik Gustavsson. Båda spelarna födda 1999. Wilmer kom in efter paus och Erik kom in i första halvlek för Daniel Berntsson.

Här avslutar Västers Gabriel Cederborg (15) med en fin vänster yttersida. Bollen tar ribban och sedan ut till inspark för Öckerö. Nära 2-0 där.

John Andersson (med bollen) kom också in efter paus och gjorde det bra. Fick tyvärr bryta matchen halvvägs in i andra halvlek med en fotskada efter ett motlägg med en Västerspelare.

Här är det Alexander Simonsson i kamp med Västers Joakim Rundström. forts

Bollen hamnar hos Erik Gustavsson som avslutar med ett distinkt vristskott. forts

Bollen i mål. Öckerö kvitterar till 1-1 genom Erik Gustavsson. Om jag inte har helt fel var det Eriks första seriemål för Öckerö A-lag. forts. 63:e minuten.

Erik Gustavsson är snabbt framme och plockar åt sig bollen efter målet.

Västers Emil Backlund (3) med bollen. forts

Backlund passar in till Rami Kurdali som avslutar över i det fina läget.

Här är det Alexander Simonsson helt fri med Anton Larsson i Västers mål. forts

Alexander får ingen bra fart i skottet och Larsson kan rädda.

Daniel Larsson också fri men får ingen ordning på avslutet.

Här har Roni Kurdali avslutat. Skottet går strax utanför Marcus A. högra stolpe.

Matchen slutar 1-1. Väster bäst i första. Öckerö spelade upp sig i andra halvlek.