Bilder från matchen Donsö IS B och Balltorps FF B  4-0 (3-0)     Donsövallen  2019-08-18

Bertil Kristensson, Donsö IS och Peter Valentin Asholm plus domaren Zvonko Dumic gör klart för spel.

William Fhager tar avsparken för Donsö i 1:a halvlek.

8:e minuten. William Fhager med bollen här och spelar strax snett inåt bakåt. forts

Passningen når Patrik Höglund som avslutar till höger om Balltorps målvakt, Mohammed Termos

1-0 i den 8:e minuten genom Patrik Höglund.

Anton Höglund med bollen. Anton har spelat 358 A-lagsmatcher för Donsö och många med mig önskar den siffran kan utökas i framtiden

Alfons Jansson har fått på ett bra distansskott. Bollen på väg mot mål. forts

Skottet tar i överkant på ribban. forts

Bollen studsar upp och sedan ut igen i straffområdet och Balltorps försvar får undan bollen. Härligt skott av Alfons (Affe).

William Fhager slår hörna från vänster. forts

Hörnan går över målvakten Termos. forts

Bertil Kristensson är framme men jag tror inte han var på bollen. Enligt domarrapporten står William Fhager som målskytt. 2-0 i den 31:a minuten

Anders Jansson (7) har spelat till Magnus Fhager som i sin tur spelar till William Fhager. forts

William har avslutat. forts

Bollen i mål och det står 3-0. Målskytt William Fhager i den 33.e minuten

Alfons Jansson med bollen här. forts

Alfons spelar till Patrik Höglund som tar sig in i straffområdet. forts

Patrik Höglund kommer ner till kortlinjen och spelar till Lot Fhager som gör sin första match i B-laget och gjorde det bra. Lot har här avslutat men Balltorps målvakt som räddar. forts