1 omg Kullens BK - Öckerö IF   0-1 (0-0)
15 april Öckerö IF:   Saknas laguppställning
1985
18:00 Mål Öckerö IF:  Conny Corneliusson

Premiärmatchen fick spelas på Rambergsvallens grus. Det blev nervöst och ryckigt, med starka försvar men uddlösa
  anfallsformationer. Kullen inledde lovande och visade stundtals bra spel, men i de avgörande momenten var forwards allt för
  omständiga. Öckerö var betydligt mer farligt och skapade flera öppna chanser. Bland annat var Krister Hansson helt fri, men
  sköt rakt på den utrusande målvakten.
       Efter vilan kunde Öckerö göra 1-0. Det var Conny Corneliusson som fick en djupledsboll och kunde lobba in bollen. Strax
  efter var Börje Karlsson helt fri, men sköt alltför löst med påföljd att en kullenförsvarare kunde rädda.
     Stefan Åhlström och Rune Andersson var bäst i Kullen. Öckerös Anders Olsson och Börje Karlsson var duktiga, liksom
  målvakten Glenn Larsson i för övrigt jämnt lag.                                    LEAR (Lennart Arfvidsson)

2 omg Öckerö IF - Göteborgs AIK   0-2 (0-1)                        Prästängen
25 april Öckerö IF: Glenn Larsson - Leif Olsson, Jörgen Johansson, Martin Johansson, Mats Börjesson - Anders
1985 Olsson, Börje Karlsson, Mikael Berntsson - Conny Corneliusson, Krister Hansson, Kenneth Adolfsson
18:45 avbytare: Osborn Larsson, Lars Olsson

Trots massor av åderlåtningar tycks GAIK bli att räkna med. Laget gjorde en kämpamatch och fick Öckerös reservfyllda
  elva på knä. GAIK var hyperfarligt med sina kontringar och skapade massor av chanser. Bland annat var Conny Schelander
  fri två gånger, men sköt utanför. Det blev istället Christer Karlberg förunnat att göra 1-0.
       Den framgången sporrade Gaikarna och efter vilan kunde Reine Larsson öka till 2-0 med en kanon efter frispark av Christer
  Svensson.
      - Grabbarna gjorde en toppmatch, sade GAIK.s tränare Per Myrbäck. Vi hade genomgående kommandot och skapade
  massor med chanser. Han berömde backen Hasse Persson och Reine Larsson i anfallet.    LEAR (Lennart Arfvidsson)

3 omg Lindholmens BK - Öckerö IF  3-2 (1-1)                 Länsmansgårdens IP
3 maj Öckerö IF: Glenn Larsson - Leif Olsson, Martin Johansson, Osborn Larsson, Mats Börjesson - Börje
1985 Karlsson, Anders Olsson, Roland Danskhell, Kenneth Adolfsson - Krister Hansson, Lars-Erik Svensson
18:30 avbytare: Mikael Berntsson, Leif Lundin

Mål Öckerö IF: Saknas målskyttar

Ett konstant grepp av Lindholmen i inledningen som Öckerö tog över. Öckerö var också uppe i ledning med 2-1, men den
  fina perioden gav ingen mera utdelning. I stället började Öckerö slarva i försvaret och Lindholmen kunde ta tillbaka initiativet.
  Öckeröförsvaret spelade inte nog beslutsamt, enligt tränaren Lennart Otterdahl. Synd om Öckerö som hade bud på ett tredje
  mål innan Lindholmen vände.
       Bäst i Öckerö var Anders Olsson, Lasse Svensson och Börje Karlsson. I Lindholmen spelade Mikael Johansson på topp
  med två mål som resultat. Kjell Nertby gjorde det tredje och bra var också Stefan Andersson och Janne Kjellén.

4 omg Öckerö IF - Ytterby IS  2-2 (0-1)                              Prästängen
19:00 avbytare: Conny Corneliusson, Leif Lundin

Mål Öckerö IF: Osborne Larsson, Anders Olsson

Ytterby hade en betryggande 2-0 ledning som de släppte sedan Öckerö kommit igen efter paus. Ytterby låg närmast
  segern efter sin fina första halvlek då laget spelade till sig en del klara målchanser.
       I Ytterby var det Åke Johansson som spelade bra medan Öckerö hade sin bäste spelare i Lars-Erik Svensson.
  Målgörare Öckerö: Osborne Larsson, Anders Olsson. Ytterby: Kenny Andrén (straff), Åke Johansson.

5 omg Öckerö IF - Landvetter IS  2-0 (1-0)                              Prästängen
11 maj Öckerö IF:   Saknas laguppställning
1985

Mål Öckerö IF:  1-0 Anders Olsson (straff), 2-0 Conny Corneliusson

Öckerö kunde äntligen ställa upp med ordinarie lag och laget gjorde också en bra match och vann rättvist. 1-0 gjorde Anders
  "Kålle" Olsson på straff sedan en landvetterspelare tagit med hand. 2-0 kom i mitten på andra halvleken genom Conny
  Corneliusson som efter ett inlägg från Lasse Svensson bara hade att bredsida in bollen.
       Hos Öckerö var trion Martin Johansson, Lasse Svensson och Anders Olson som var duktiga och Landvetter hade sina bästa
  spelare i Robert Dahl och Mikael Nedrén.

6 omg Fräntorps IF - Öckerö IF  2-2 (1-1)
20 maj Öckerö IF:   Saknas laguppställning
1985
  Mål Öckerö IF:  0-1 Anders Johansson, 2-2 Göran Karlsson

Det vill sig inte för Fräntorp i "fyran". Trots övertag i spel fick laget nöja sig med en poäng. Annars inledde ölaget lovande
  och tog ledningen genom Anders Johansson efter bra spel. Men innan vilan hade Fräntorp övertagit kommandot och utjämnat
  genom Stefan Schönherr.
      I andra halvleken tryckte Fräntorp på hårt ett slag och 2-1 ordnade Stefan Schönherr till på ett pass av Glenn Ström. Men
  Öckerö gav sig inte och Göran Karlsson kunde fastställa slutresultatet. Bra i hemmalaget var Mikael Vilken försvaret samt
  Hans Hallén på mittfältet. I ölaget utmärkte sig Eive Almroth i målet. Anders Johansson på mittfältet och Göran Karlsson i
  anfallet.

7 omg Öckerö IF - Kortedala IF  3-1 (1-0)                           Prästängen
24 maj Öckerö IF:   Saknas laguppställning
1985
  Mål Öckerö IF: 1-0 Göran Karlsson, 2-0 Göran Karlsson, 3-0 Krister Hansson

Öckerö spelade riktigt bra för första gången i år och Kortedala kom aldrig in i matchen. I första halvlek satte Göran Karlsson
  ledningsmålet efter ett fint pass från Anders Johansson.
      Sedan fortsatte Öckerö lika bra i andra halvlek och målen kom också. 2-0 gjorde Göran Karlsson (hans andra) och 3-0 Krister
  Hansson efter ett fint inlägg från Lasse Svensson. Kortedala kom igen sista kvarten och fick också ett mål genom Patrik
  Nilsson men totalt gjorde Kortedala en dålig match.

8 omg IF Warta - Öckerö IF  0-4 (0-2)                           Sälöfjordplan
30 maj Öckerö IF: Glenn Larsson - Leif Olsson, Martin Johansson, Jörgen Johansson, Börje Karlsson - Bengt
1985 Olofsson, Anders Olsson, Anders Johansson, Lars-Erik Svensson - Krister Hansson, Göran Karlsson
18:30 avbytare: Osborn Larsson, Conny Corneliusson

Mål Öckerö IF: Lars-Erik Svensson 2, Osborn Larsson, Anders Olsson (straff)

Öckerö bjöd på en prima överraskning på Sälöfjordsplan. Redan efter en kvart hade Öckerö tvåmålsledning och spelade
  mycket starkt. Warta kom igen något i slutet av första halvleken och skapade några bra lägen, men att överlista storspelande
  Öckerömålvakten Glenn Larsson visade sig omöjligt.
      I Warta var det dåligt över lag, endast Mats Johannesson får godkänt för första halvlek. Laget har problem med spelar-
  truppen och har bara halva gänget i träning. Öckerö hade bra utdelning och Osborn Larsson (ett mål) och Bengt Olofsson
  spelade bäst tillsammans med målvakten Glenn Larsson som räddade tre-fyra ensamlägen.
     Övriga målskyttar i Öckerö var Lasse Svensson (2) och Anders Olsson på straff

Lars Alexandersson, Hönö, Hälsö och Kjell Olofsson, Knippla spelade med Warta. Ralf Magnusson, Knippla var tränare.

9 omg Öckerö IF - IK Kongahälla  4-0 (0-0)                       Prästängen
8 juni Öckerö IF: Glenn Larsson - Leif Olsson, Osborn Larsson, Martin Johansson, Börje Karlsson - Anders
1985 Johansson, Anders Olsson, Bengt Olofsson, Lars-Erik Svensson - Krister Hansson, Göran Karlsson
16:00 avbytare: Jörgen Johansson, Conny Corneliusson

Mål Öckerö IF: Anders Olsson 2, Göran Karlsson, Lars-Erik Svensson

Det blev nya serieledare i B-gruppen. Öckerö har kommit i en härlig form. Sex poäng med målskillnaden 11-1 på de tre
  senaste matcherna säger det mesta.
      Det var Öckerös fina andra halvlek som avgjorde. Öckerös Göran Karlsson som korades till planens bäste spelare, gjorde ett
  mål och spelade fram till två. Duktig var också Anders Olsson med två mål. Det fjärde målet spelade nyförvärvet från Björkö
  Lasse Svensson in.     I Kongahälla var det trion Olle Sultan, Peter Nilsson  och Jakob Halldorsson som var bäst.

10 omg Mölnlycke IF - Öckerö IF  2-3 (1-2)                          Mölnlycke IP
14 juni Öckerö IF: Glenn Larsson - Jörgen Johansson, Martin Johansson, Osborn Larsson, Bengt Olofsson - Börje
1985 Karlsson, Anders Olsson, Lars-Erik Svensson, Anders Johansson - Conny Corneliusson, Göran Karlsson
19:00 avbytare: Krister Hansson, Leif Olsson

Mål Öckerö IF: 0-1 Göran Karlsson, 1-2 Martin Johansson, 1-3 Göran Karlsson

Efter Öckerös fjärde raka seger hoppade laget åter upp på första platsen i tabellen. Göran Karlsson inledde med 1-0 sedan
  arbetsmyran Roland Danskhell (ej med på laguppställningen) först skjutit. Mölnlycke kunde kvittera på straff, denne inskjuten
  av deras målvakt.
       På en ny retur blev det 2-1 till Öckerö genom Martin Johansson och denna gången var det Bengt Olofsson som först prövat
  mölnlyckemålvakten. Sedan gästerna ökat till 3-1 genom Göran Karlsson som påpassligt sköt på ett fint inlägg från Lasse
  Svensson var saken klar. Ronny Thelin kunde göra 3-2 och sedan gjorde Glenn Larsson ett par strålande räddningar under
  Mölnlyckes press.

11 omg Öckerö IF - Lundens AIS  1-2 (0-1)                          Prästängen
19 juni Öckerö IF:   Saknas laguppställning
1985
  Mål Öckerö IF: Roland Danskhell

Lunden var bättre på att utnyttja sina chanser än Öckerö. Medan Öckerö hade stolpe ut, missade bland annat ett skott från
  mållinjen i slutminuterna (Göran Karlsson), tog Lunden vara på allt. Kjell Hjalmarsson blev segerskytten. Första målet gjorde
  han efter en fin djupledspassning och andra på nick efter hörna.
           Reduceringen för Öckerö lobbade Roland Danskhell in. Det var Öckerö som förde matchen, men vad hjälper det chanserna
  missas. Bäst i Öckerö var Anders Olsson, Bengt Olofsson och Jörgen Johansson. Lundens bästa var Timo Käkelä, målvakten
  Stefan Holmqvist och liberon Jan Lindblom.

12 omg Lundens AIS - Öckerö IF   1-0 (1-0)                Överåsvallen
26 junil Öckerö IF: Glenn Larsson - Jörgen Johansson, Martin Johansson, Osborn Larsson, Bengt Olofsson - Börje
18:30 avbytare: Krister Hansson, Leif Olsson

Det var inte Öckerös dag på Överåsvallen i går kväll. En straff i stolpen, ett skott likadant och en nick i överliggaren. Därtill
  kom att Öckerö pressade så gott som hela andra halvleken på Roger Gustavsson i Lundens mål.
      Gamle Roger var nödinkallad och klarade sig fint med hjälp av turen. Målskytt blev Stefan Lachonius som efter en kvart
  prickade rätt. Duktiga i Lunden var Hans Kristiansson, målskytten samt Darek Magier.

13 omg Öckerö IF - Mölnlycke IF   4-1 (-)                    Prästängen
10 aug Öckerö IF: Eive Almroth - Jörgen Johansson, Martin Johansson, Osborn Larsson, Börje Karlsson - Bengt
1985 Olofsson, Anders Olsson, Lars-Erik Svensson, Kenneth Adolfsson - Conny Corneliusson, Göran Karlsson
14:00 avbytare: Mats Börjesson, Mikael Berntsson

Saknas målskyttar och referat till denna match.

14 omg IK Kongahälla - Öckerö IF  4-3 (2-1)               Kongevi
15 aug Öckerö IF:   Saknas laguppställning
1985
  Mål Öckerö IF: Bengt Olofsson, Göran Karlsson, Krister Hansson

"Höstlaget" Kongahälla lyckades ta båda poängen på Kongevi även om det satt hårt åt. Kongahälla ledde med klara 4-1 innan
  raset kom. Då gick Öckerö upp med två mål på 12 minuter. Det här kunde gått illa för Kongahälla som fick panik under slut-
  minuterna. Tack vare en fin start klarade det sig den här gången. Kongahälla kunde faktiskt ha gjort ännu mer fler mål i första
  halvlek.
    Målskyttar för Kongahälla var Per Arne Karlström 2, Tony Nordin och Stefan Paus. För Öckerö gjorde Bengt Olofsson, Göran
  Karlsson och Krister Hansson mål.

15 omg Öckerö IF - IF Warta  0-1 (0-0)                  Prästängen
24 aug Öckerö IF: Eive Almroth - Jörgen Johansson, Martin Johansson, Osborn Larsson, Mats Börjesson - Bengt
1985 Olofsson, Anders Olsson, Börje Karlsson, Lars-Erik Svensson - Conny Corneliusson, Göran Karlsson
13:00 avbytare: Lars Olsson, Krister Hansson

Warta befäste sin serieledning genom att vinna den svåra bortamatchen på Prästängen. Det var en bra match med fint spel
  och mycket kamp. Öckerö hade kanske de klaraste målchanserna, speciellt under den andra halvleken.
       Öckerö hade behövt båda poängen för att hänga med i toppen. Lika viktiga var poängen för Warta som har Kortedala
  flåsande i i nacken. Målet var en snabb kontring där Hans Johansson kom bakifrån och stötte in bollen. Han var omarkerad
  och målet kom när Öckerö hade bra tryck i matchen.
       Öckerös Lasse Svensson var bäst på plan men också Martin Johansson och Osborn Larsson gjorde fint i från sig. I Warta
  gjorde målvakten Bengt Larsson en stormatch tillsammans med Hans Johansson och Kjell Olofsson (f.d. Knippla IK)

16 omg Kortedala IF - Öckerö IF  2-1 (1-1)               Gamlestadsvallen
29 aug Öckerö IF: Glenn Larsson - Jörgen Johansson, Martin Johansson, Osborn Larsson, Mats Börjesson - Anders
1985 Olsson,  Anders Johansson, Bengt Olofsson, Lars-Erik Svensson - Conny Corneliusson, Göran Karlsson
18:15 avbytare: Krister Hansson, Kenneth Adolfsson

Mål Öckerö IF: 1-1 Osborn Larsson

En ny bra match på Gamlestadsvallen och Kortedala vägrar släppa kontakten med ledande Warta. Resultatet var rättvist men
  Kortedala skulle gjort ett par mål till. Det var Kortedala som förde matchen även om Öckerö spelade sig fram till några chanser.
  Men Kortedalamålvakten Roland Torstensson verkar bara bli bättre och bättre. Målen (Kortedala) var snygga. Det första kom på
  ett högeranfall där Roger Johansson mötte och drog till direkt från 15 meter. Öckerö stack emellan med kvitteringen i början
  av andra halvlek och sedan satte Mikael Andersson segermålet med en boll som studsade stolpe-stolpe och in.
      Bäst i Kortedala var Tommy Håkansson (matchens lirare), Bosse Green och Roland Torstensson. I Öckerö spelade Lasse
  Svensson starkt liksom Anders Olsson. Målet gjorde Osborn Larsson

17 omg Öckerö IF - Fräntorps IF  1-6 (0-3)
7 sep Öckerö IF:   Saknas laguppställning
1985
  Mål Öckerö IF: Börje Karlsson

Redan efter 20 minuters spel var Öckerö ett slaget lag. Fräntorp tog ledningen med 3 mål inspelade av Hans Mattsson, Glenn
  Ström och Mikael Wilkens. Andra halvleken fortsatte lika bra som en första sedan Hans Hallén redan efter två minuters spel
  ökade till 4-0 efter ett fint uppspel av Jonas Magnusson som faktiskt var delaktig i samtliga mål.
      De två sista målen gjorde Hans Mattsson och Mikael Wilkens. Bäst på plan: Hans Mattsson. Öckerös tröstmål spelades
  in av Börje Karlsson.

18 omg Landvetter IS - Öckerö IF  3-1 (-)                 Landevi IP
12 sep Öckerö IF: Glenn Larsson - Jörgen Johansson, Martin Johansson, Osborn Larsson, Mats Börjesson - Börje
1985 Karlsson, Anders Olsson, Bengt Olofsson, Lars-Erik Svensson - Krister Hansson, Göran Karlsson
  avbytare:  Kenneth Adolfsson, Conny Corneliusson

saknas referat och målskytt från matchen

19 omg Ytterby IS - Öckerö IF  2-3 (2-2)                   Ytterns IP
15 sep Öckerö IF:   Saknas laguppställning
1985
  Mål Öckerö IF: Anders Olsson, Conny Corneliusson, Göran Karlsson

Ytterby tappade båda pinnarna hemma på reservplanen (ordinarie var obrukbar) i en match som bjöd på parodiska försök
  till fotbollspel. Planen var inte bra när matchen blåstes igång av domaren Benny Wedberg och blev inte bättre efter skyfall
  under den första halvleken.
      - Ställa in ? Nej, killarna har åkt långt och det gäller ju trots allt division IV, menade Wedberg. Det var tillfälligheter som av-
  gjorde det här. Det var tillfälligheter som avgjorde det här. Ytterby tog ledningen efter 11 minuter genom Kent Hedevåg som
  nickade in ett inlägg från Håkan Karsson. Sedan varvade lagen målskyttet. Öckerö hade turen att få in ett mål mera än Ytterby.
        Målskyttar för Ytterby: Kent Hedevåg 2. För Öckerö: Anders Olsson, Conny Corneliusson och Göran Karlsson.
      Naturligtvis skulle den här matchen ställts in från början och om inte så skulle Wedberg brutit under första halvleken. Nu
  hoppas alla, för fotbollens skull, att det här resultatet inte får avgörande betydelse för nedflyttningsstriden.

20 omg Öckerö IF - Lindholmens BK  4-1 (1-0)              Prästängen
22 sep Öckerö IF: Glenn Larsson - Jörgen Johansson, Göran Olsson, Mats Börjesson, Bengt Olofsson - Roland
1985 Danskhell, Börje Karlsson, Lars-Erik Svensson, Kenneth Adolfsson - Conny Corneliusson, Göran Karlsson
  avbytare:  Krister Hansson, Lars Olsson

Mål Öckerö IF: 1-0 Börje Karlsson, 2-0 Osborn Larsson, 3-0 Conny Corneliusson, 4-1 Roland Danskhell

Serietvåan efter vårsäsongen började hösten med fem raka förluster och tappade all tätkontakt. Nu har det svängt igen.
  På Prästängen tog Lennart Ottordahls grabbar andra segern igår.
      - Nu är vi alla fall klara för fyran ett år till, säger Lennart. För Lindholmen ser det dock allt mörkare ut i botten. Kontraktet
  hänger mycket löst. Bra i Öckerö: Osborn Larsson, Börje Karlsson och Lasse Svensson. Bäst i Lindholmen: Stefan Andersson
  och Dennis Svensson.
      Målen: 1-0 Börje Karlsson, 2-0 Osborn Larsson, 3-0 Conny Corneliusson, 3-1 Stefan Andersson, 4-1 Roland Danskhell

21 omg Göteborgs AIK - Öckerö IF  0-2 (0-1)                     Blidvädersplan
28 sep Öckerö IF: Eive Almroth - Göran Olsson, Jörgen Johansson, Osborn Larsson, Bengt Olofsson - Kenneth
1985 Adolfsson, Börje Karlsson, Roland Danskhell, Lars-Erik Svensson - Conny Corneliusson, Göran Karlsson
  avbytare:  Krister Hansson, Mats Börjesson

Mål Öckerö IF: 0-1 Roland Danskhell, 0-2 Krister Hansson

saknas referat .

22 omg Öckerö IF - Kullens BK  4-4 (0-3)                     Prästängen
5 okt Öckerö IF:   Saknas laguppställning
1985
  Mål Öckerö IF: Börje Karlsson, Roland Danskhell, Lars-Erik Svensson, Göran Karlsson