Bilder från matchen mellan Assyriska BK och Öckerö IF  1-2 (1-1)  Ruddalens IP  2023-08-11

David Asmar, Assyriska och Simon Olsson, Öckerö plus domartrion med Mehdi Shirazi som huvuddomare gör klart för avspark.

Erik Gustafsson tar avsparken för Öckerö.

Ludvig Wiklander har skjutit mot mål.Skottet passerar alla spelarna. forts

Wiklanders skott tar i stolpen här och Assyriskas försvar kan få undan bollen.

Ludvig Wiklander med bollen här. (skymd bakom Simon Olsson). forts

Wiklander avslutar igen och David Asmar kan rädda.

Simon Olsson passar till Daniel Larsson. forts

Daniel Larsson når inte bollen som passerar. Öckerö hade 3 bra lägen inom de första 5 minuterna.

Simon Olsson (6) tar sig igenom här.

Simon kommer ner mot kortlinjen. forts

Simon passar in till Daniel Larsson (19). forts

Daniel Larsson fläker sig fram i kamp med en Assyriska spelare men är först på bollen. forts

Bollen i mål. forts

0-1 i den 15:e minuten genom Daniel Larsson fint framspelad av Simon Olsson.

Wilmer Simonsson sammanhållande länk i Öckerös försvarslinje. Långa fina uppspel oftast med rätt adress.

Erik Gustafsson i kamp mot 3 Assyriska spelare. forts

Erik tar sig förbi och runt. forts

Erik Gustafsson avslutar med ett bra högerskott. forts

David Asmar gör fin räddning på Eriks skott.

En hög boll från Öckerös backlinje når Simon Olsson som kommer högst i luftduellen. forts

Simons nick går mot Erik Gustafsson (16). forts

Erik Gustafssons med bollen på fri yta. forts

Erik har passat in till Ludvig Wiklander som avslutar men får ingen ren träff. forts

Wiklanders skott några decimeter utanför.

Jetmir Kurti (9) ny spelare för Assyriska efter sommaruppehållet från Gothenburg West FC löper på en i boll djupet. forts

Kurti kommer ner mot kortlinjen med bollen. forts

Kurti slår in bollen som fångas upp av Wilmer Simonsson. forts

Wilmer försöker sig spela ut bollen men Assyriskas Abdulhakim Alsultan fångar upp densamma och avslutar här. forts

Skottet på väg mot Kristoffer Gregenäs som försöker rädda men bollen går i mål. 1-1 i den 42:a minuten.

2:a halvlek:

Momodou Lamin Marong har tagit sig fram på vänsterkanten spelar in tvärs i straffområdet. forts

Jetmir Kurti i närkamp med Wilmer Simonsson. Öckeröförsvaret får bort bollen med viss möda. Assyriska kom starkt i början av 2.a halvlek.

Hörna från höger slagen av Ludvig Wiklander når här Simon Olsson som kommer högst i luftduellen. forts

Simons nick går strax över.

Ludvig Wiklander med bollen och passar strax in i straffområdet. forts

Passningen når Simon Olsson. forts

Kommer inte ihåg om Simon passade Erik Gustafsson som avslutar här och Asmar halvräddar. Möjligt att bollen också tog i stolpen. forts

Efter viss kalabalik hamnar bollen i famnen hos David Asmar.

Hörna från höger igen av Ludvig Wiklander som hamnar hos Simon Olsson. forts

Simon nickar mot mål. forts

Bollen tar i ribban här. forts

Bollen studsar ner i straffområdet och Assyriska får undan bollen.

Ludvig Wiklander tar sig loss från sin back. forts

Ludvig har avslutat med ett skott efter marken som är på väg mot stolpen. forts

Bollen studsar ut och Victor Nystedt (10) är först på returen och avslutar. forts

forts

forts

1-2 i den 75:a minuten genom Victor Nystedt efter Wiklanders stolpskott.

Matchen är över och den hade en nerv ända in till slutet. Öckerö skapade klart mest målchanser och vinner därför rättvist. I mitt tycke en bra och intensiv match.