Bilder från matchen mellan Azalea BK och Donsö IS  2-1 (1-0)  Majvallen 2022-06-21

Kasper Andersson, Azalea och Olof Lagerqvist, Donsö plus domartrion med Rami Bahsson som huvuddomare gör klart för spel. En domartrio som gjorde det mesta för att hamna i

fokus under matchen.

Albert Hansson tar avsparken för Donsö.

20:e minuten. Azaleas Daniel Ohlson är framme i en bra position. Jens Adolfsson (44). forts

Som vi uppfattade det från sidan försöker Ohlson avsluta men missar bollen och Jens Adolfson går in juste på kroppen och lägger beslag på bollen. forts

Ohlson faller till marken likt döende svanen och domaren blåser straff. forts

Dennis Nilsson lägger straffen för Azalea. forts

forts.

1-0 i den 20:e minuten.

35:e minuten. Azaleaspelare med bollen och passar strax till Jonas Tingberg (16). forts

Tingberg går på avslut här. forts

Skottet på väg mot mål. Donsös målvakt Charlie Skogsberg sträcker sig efter bollen. forts

Bollen tar i överliggaren och studsar ut i straffområdet och Donsö kan få undan bollen. Azalea var det spelförande laget så här långt i matchen och Donsö hade några halvchanser men

inga direkta farligheter som hotade Azaleas försvar.

Tingberg i bra läge igen och avslutar strax här. forts

Tingbergs avslutning går rakt på Skogsberg som kan rädda efter vissa svårigheter. Klar fördel för Azalea i den första halvleken.

71:a minuten. Jonas Tingberg igenom och avslutar

Tror att Charlie halvräddar här. forts

Bollen går ut i straffområdet. forts

Azaleas Dylan Fellous kommer först på returen och kan slå in 2-0.

En aning molokna Donsöanhängare på läktaren.

Olle Backman med bollen här. forts

Olle trycks ner av Azaleas Birk Zachrisson och faller till marken. forts

Straff eller? Men tyvärr inte för Donsös del. Domaren hade en chans kompensera lite efter alla gula kort och utvisning som drabbade laget. Det var en annan situation tidigare under

halvleken som var hands inne i straffområdet men domaren valde att flytta läget utanför straffområdet.

Anders Jansson (41) har spelat till Olle Backman (9) som har passar i djupet till en löpande Albert Hansson. forts.

Den fina passningen har nått Albert Hansson som avslutar förbi Azaleas målvakt.

2-1 i den 90:e minuten.

Matchen är över och Azalea är det bättre laget och vinner rättvist. När det gäller domaren och hans kolleger var dom ute efter uppmärksamhet och det fick man och det är direkt

felaktigt när det är en juste duell mellan 2 spelare och den ena faller till marken är det  fel dela ut gula kort. Som i fallet med Magnus Fhagers röda kort när Magnus spelar på bollen i

det första kortet och i det andra kortet när han vinner nickduellen och Azalea spelaren faller till marken. Donsö fick väl 6-7 gula kort och 1 rött i en annars juste

match. Azalea fick inget gult om jag minns rätt.  Har bara ett omdöme av domarnas insats i denna match. Icke Godkänd!!