Bilder från matchen mellan Azalea BK och Donsö IS  3-4 (0-2)  Majvallen 2023-05-17

Kasper Andersson, Azalea BK och Olof Lagerqvist plus domartrion med Joakim Hallqvist som huvuddomare gör klart avspark.

Azalea har avsparken i 1:a halvlek.

Albert Hansson här med bollen. forts

Albert Hansson har avslutat och bollen tar på Azaleas nr 6 Henry Strandh. forts

Bollen i mål. forts

Donsö tar ledningen med 1-0 i den 20:e minuten genom Albert Hansson. Albert har nu gjort 199 mål i Donsö A-lag. Bäst genom alla tider.

Donsös Maximilian Höglund (60) har dröjt sig kvar i straffområdet efter en Donsöhörna och avslutar. forts

Maximilian placerar bollen perfekt förbi Azaleas målvakt Manne Holgersson. forts

0-2 i den 23:e minuten. Maximilians första mål i Donsö A-lag. Grattis!!

Donsös unga 05:or stormar fram här. Benjamin Sander spelar ut bollen till Isak Schagerlind. forts

Bollen når Isak Schagerlind som kommer i utmärkt läge. forts

Isak har avslutat och bollen går ca en halv meter utanför. Azalea hade det mesta av spelet i 1:a halvlek men kanske inte skapade dom riktigt farliga

målchanserns. Donsö var hela tiden farliga i sina omställningar.

Benjamin Sander kommer högst upp i nickduellen.

Benjamin Sander som med sin snabbhet kommer igenom här. forts

Avslutet räddas av Azaleas målvakt.

Bollen kommer in i Donsös straffområde och Azaleas Carl Gottfridsson trycker ner Donsös målvakt Arthur Lorensson och bollen hamnar mitt i Donsös målområde. forts

Bollen hamnar hos Azaleas Kasper Andersson. forts

Bollen i mål igenom Kasper Andersson. Anser i målet skulle underkänts för obstruction på Donsös målvakt Arthur Lorensson eventuellt också misstänkt offside. 1-2 i den 62:e minuten

Azaleas snabbe forward Pontus Ekman (9) med bollen här. Liam Ajdini närmast Ekman. forts

Ekman tar sig ner mot Donsös kortlinje och avslutar. forts

Ekmans avslutning går i mål. forts

2-2 i den 65:e minuten. Fin prestation av Ekman.

Pontus Ekman med bollen här igen och avslutar. forts

Arthur Lorensson slänger sig och försöker rädda. forts

Arthur når inte bollen och det står 3-2 i den 74:e minuten. Arthur gör för övrigt en bra match i Donsömålet.

Elias Ahlström med bollen ute på högerkanten och slår nästa läge in ett fint inlägg mot Azaleas straffområde. forts

Bollen på väg in mot Donsös Isak Schagerlind (55). forts

Isak är först på bollen och kan skarva in bollen förbi Azaleas målvakt Manne Holgersson. forts

Bollen på väg in i mål. forts

3-3 i den 84:e minuten genom Isak Schagerlind. Isaks femte mål i serien.

Benjamin Sander har här fällts och domaren blåser för frispark. forts

Jens Adolfsson gör sig klar för frisparken. forts

Jens har avlossats sin projektil mot mål. OBS. kolla Jens i höger bildkant.

Bollen på väg. forts

Azaleas målvakt är inte långt från bollen här. forts

Bollen i mål. 3-4 i den 86:e minuten genom Jens Adolfsson som gjorde sitt första mål i Donsötröjan. Grattis till ett vackert mål.

Här ett ytterligare ett bevis på Benjamin Sanders styrka i djupled. forts

Benjamin har spelat intill Albert Hansson som missar med en hårsmån. forts

Matchen är över och Donsö vinner mycket på grund av sin styrka i sina omställningar. Möjligt att oavgjort hade varit rättvist men Donsö tar gärna emot 3-poängarn.