Bilder från matchen Björndammen / Öjersjö - Donsö IS  5-4 (3-2)  Öjersjö IP  2024-06-02

Gustav Ågren, Björndammen och Maximilian Höglund, Donsö och domartrion med Roman Gaydur som huvuddomare gör klart för spel i tryckande värme.

Filip Bryfors tar avsparken för Björndammen.

På nåt vis så erövrar Donsö bollen och Benjamin Sander (10) har passat in mot Isak Schagerlind. forts

Isak får kontroll på bollen och avslutar här. forts

Bollen i mål. Det hade inte gått mer än max en halv minut innan bollen låg i nätmaskorna. Troligtvis det snabbaste målet i Donsö IS A-lags historia.  forts

Björndammens Hugo Langré kommer igenom och Donsös försvar är överspelat. forts

Langré avslutar till 1-1 i den 13:e minuten.

Krånglig situation och bollen hamnar hos Pontus Börjesson (10) som får bollen till sig och avslutar med en hög boll mot mål. forts

Hann dåligt med med kameran och bollen gick in högt i Donsös mål 2-1 i den 18.e minuten.

Hugo Langré är igenom igen och Donsös försvar hänger inte med. forts

Efter lite krångel hamnar bollen hos Pontus Börjesson (10) som avslutar. forts

forts

Bollen passerar Joseph Sander i Donsös mål. forts

3-1 i den 31:e minuten.

45:e minuten. Benjamin Sander avancerar in i straffområdet. forts

Benjamin har passat in till Isak Schagerlind som avslutar. Isak får ingen ren träff men bollen är på väg mot mål. forts

forts

Bollen går in högt i målet. 3-2 i den 45:e minuten. Målskytt Isak Schagerlind. Psykologiskt viktig mål för Donsö före pausen

2.a halvlek:

51.a minuten. Sven Genemo lägger hörna från höger. forts

Hörnan på väg. forts

Benjamin Sander kommer upp högt och nickar in bollen. 3-3 i den 51:a minuten genom Benjamin Sander

Björndammens Felix Nylén och jagas av Donsös Pelle Källén Vidman som debuterade idag i Donsö A-lag och gjorde det bra. Nylén avslutar i nästa moment.  forts

Bollen i mål 4-3 i den 54:e minuten.

Nylén kommer igenom igen. forts

Nylén har passat diagonalt till en framrusande Pontus Börjesson. forts

5-3 i den 57:e minuten och Pontus Börjesson (10) är 3-målsskytt.

Benjamin Sander i en tillkrånglad situation. forts

Bollen hamnade hos Isak Schagerlind (11) som avslutar klockrent i stolpen och bollen studsar ut och  Björndammen kan få undan bollen.

Donsöhörna från höger slagen av Sven Genemo. Benjamin Sander återigen högst i luftduellen. fort

Bollen passerar någon decimeter över ribban.

Hörna från vänster slagen Adrian Fhager. forts

forts

Benjamin "Nickson" Sander är återigen högst i nickduellen. Ralf Edström blev kallad "Nickson" när han var starkast i luftduellerna i mitten av 1970-talet.

Bollen i mål 5-4 i den 92.a minuten genom Benjamin Sander.

Matchen är över. Kunde slutat hursomhelst. En sak säker att Donsös försvarsspel måste skärpas till rejält i framtiden för det var inte bra i dagens match.