Bilder från kvartsfinalen i Junior-DM mellan Donsö IS och Lindome GIF  2-1 (1-1)  Amneviksvallen 2023-08-15

Junior-DM Donsö IS - Lindome GIF  2-1 (1-1)                             Amneviksvallen, Styrsö
kvartsfinal Donsö IS: Joseph Sander - Henry Möller, Maximilian Höglund, Rickard Holst, Adrian Fhager - Noel
15 aug Johnsson, Sven Genemo, Albin Fhager - Benjamin Sander, Isak Schagerlind, Lot Fhager
2023 avbytare: Simon Bergman, Vigor Lantz, Bertil Kristensson, Justus Dawidsson

Mål Donsö IS: 1-0 Lot Fhager 6' 2-1 Isak Schagerlind 32'

Maximilian Höglund, Donsö och Elliot Edeflod, Lindome plus domaren Senad Olevic gör klart för spel

Isak Schagerlind tar avsparken för Donsö.

Boll på väg ut från Lindomes straffområde. forts

Bollen hamnade hos Sven Genemo som här har avslutat. Skottet på väg mot mål. forts

Svens skott tar i ribbans underkant och studsar ner strax utanför mållinjen. forts

Bollen på väg ut. forts

Lot Fhager ute till vänster på väg mot bollen. forts.

Lot Fhager har avslutat. forts

Bollen i mål. 1-0 i den 6:e minuten genom Lot Fhager.

Lindomes Nicklas Berentsen med bollen. forts

Berentsen har passat till Jacob Olsen (9). forts

Olsen har avslutat och Joseph Sander gör fin räddning. forts

Bollen passerar utanför stolpen.

Lindomes Jakob Bruze (7) med bollen här. forts

Bruzes passning når Elliot Edeflod som avslutar. forts

Återigen en bra räddning av Joseph Sander.

Nicklas Berentsen med bollen här och passar strax till Amir Al-Achital. forts

Joseph Sander kommer ut  bra och räddar skottet.

Amir Al-Achital avslutar här. forts

Skottet ändrar riktning på någon av spelarna. forts

Joseph Sander försöker rädda. forts

Bollen i mål. 1-1 i den 28:e minuten.

Lindomes Elliot Edeflod med bollen och avslutar i nästa moment. forts

Bollen på väg att gå mål. Vigor Lantz försöker att nå bollen. forts

Vigor räddar på mållinjen. Lindomes spelare signalerade för hands men domaren friade. Väldigt viktig räddning av Vigor Lantz.

Lindomes målvakt Axel Lundgren har kommit ut från målet men hans rensning hamnar sedermera hos Donsö Isak Schagerlind. forts

Isak uppfattade att målvakten var långt ute och satsade på ett skott från distans. forts

Isak skott på väg. Lundgren backar in mot mål. forts

Lundgren försöker nå bollen. forts

Isak skott går strax under ribban. forts

Bollen i mål. 2-1 i den 32:a minuten genom Isak Schagerlind. forts

Ett sådant mål måste naturligtvis firas ordentligt.

Isak Schagerlind på gång igen. forts

Isak har avslutat. forts

Bollen passerar precis utanför stolpen. Nära utökning av ledningen för Donsö här.

Isak Schagerlind med bollen här. forts

Isak har passat diagonalt mot en löpande Benjamin Sander. forts

forts.

Benjamin har avslutat och Lundgren räddar ut till hörna.

Bollen hamnar strax hos Jacob Olsen. forts

Olsen har avslutat och bollen tar i ribbans överkant och går ut.

Jacob Olsen med bollen och avslutar. forts

Bollen räddas på mållinjen av Donsöförsvaret och går ut till hörna.

Albin Fhager (skymd bakom nr 3) fick ett bra läge i slutet av matchen men skottet går över. Då var vi framme i minut 38 av andra halvlek. Kan absolut inte förstå den långa tilläget av tid

andra halvlek. Det var med sista som hände i matchen och Donsö vinner mot ett lag som spelar i högre divisioner. Härlig insats av Donsös juniorer. Semifinalen blir mot Utsiktens BK