Bilder från matchen mellan Donsö IS - Kungsladugårds BK  0-3 (0-2)  Donsövallen 2024-10-12

Olle Backman, Donsö IS och Marcus Weimen, Kungsladugårds BK plus domartrion med Roman Gaydur gör klart för avspark i den sista seriematchen för A-laget för säsongen

Olle Backman tar avsparken för Donsö.

Tidigt i matchen. Inkast för KBK genom Fredrik Herrmann. forts

Bollen dimper ner i Donsös straffområde och Donsö försöker rensa undan bollen men inte bättre att den hamnar hos KBK.s Ludwig Johansson (14)

Ludwig Johansson avslutade direkt. forts

Bollen går in nära stolpen. 0-1 i den 3:e minuten genom Ludwig Johansson

Slutet av 1:a halvlek. KBK.s nr 11 Philip Johansson får i nästa läge en knuff i ryggen när bollen på väg ut över kortlinjen. forts

Domaren pekar på straffpunkten. En skänk från ovan för KBK: forts

Hampus Nestenborg lägger straffen. forts

Bollen var uppe i krysset innan den damp ner. 0-2 i den 44:e minuten. Donsö hade ingen målchans värd namnet i 1:a halvlek.

Albert Hansson har fångat upp ett dåligt uppspel av KBK. Albert avslutar här. forts

Bollen tar strax i stolpen här. forts

Bollen går ut över kortlinjen.

Minns inte om Olle B (9) och Albert växelspelade här. I vilket fall som helst kommer Albert igenom och avslutar. forts

Alberts avslutning på väg mot mål. forts

Bollen passerar precis utanför stolpen.

Eskil Magnusson slår frispark för KBK. forts

Donsös målvakt Joseph Sander sträcker ut och gör en kanonräddning ut till hörna.

På den efterföljande hörnan. Nytt avslut av KBK och Joseph Sander gör ånyo en fin räddning

Hörna från höger. Bollen dimper ner i Donsös straffområde. forts

0-3 i den 85:e minuten genom Marcus Weimen

Matchen är över. Det var en jämn match. Känslan var att Kungsladugård ville mest och därför vinner man.