Bilder från matchen mellan Donsö IS och Askims IK  1-3 (1-1)  Donsövallen  2022-08-21

Alma Backman, Donsö och Linn Pettersson, Askim plus domartrion med Nijaz Nuhic som huvuddomare gör klart för spel.

Brita Hansson tar avsparken i första halvlek.

Närkamp mellan Donsös Amanda Fhager och en Askimspelare. forts

Bollen hamnar hos Askims Maria Kalmeus som får på en bra träff. Skottet på väg. forts

Donsös målvakt Isabelle Peterson försöker rädda men når inte. forts

Bollen går in högt i krysset. vackert mål. 0-1 i den 20.e minuten.

Alma Backman blir här fälld och domaren blåser straff. forts

Alma lägger straffen. forts

Straffen på väg. forts

Straffen är välplacerad går in högt nära stolpen. 1-1 i den 26:e minuten. Donsö var det spelförande i laget i första halvlek.

Donsös Elin Fhager (7) har förmågan att dribbla och hålla i bollen och spela den vidare. Viktigt att ha den förmågan som inre mittfältsspelare.

Donsös vänsterback Elin Andreasson kastade väldigt långt i sina inkast. Också bra insats i spelet

Donsös mittback Frida Lundblad uppe och nickar

Inlägg från vänster på väg in mot Donsös mål. forts

Inlägget når Linn Pettersson (18) som kan nicka in bollen. 1-2 i den 52:a minuten.

Brita Hansson med bollen och passar strax till Alma Backman (11). forts

Askims försvar kan bryta Alma Backmans försök till avslut.

Brita Hansson igen med bollen här och avslutar. forts

Ammalou räddar återigen.

Askim har hörna från vänster. forts

Bollen dimper ner i straffområdet och hamnar oturligt på foten på Elsa Bergman (15). forts

Bollen i mål och det står 1-3. 70:e minuten.

Askim vinner men absolut inte rättvist. 1-3 präglar inte alls matchen. Donsö var det bättre laget och skapade en mängd chanser och förtjänade verkligen att vinna.