Bilder  från matchen Donsö IS och IFK Björkö  3-4 (1-3)   Donsövallen  2020-03-21

Elias Ahlström, Donsö och Jimmy Olausson, Björkö plus domaren Hugo Evebring, Partille gör klart för avspark.

Albert Hansson tar avsparken för Donsö.

Björkös Christoffer Gissleholm passar in till Oscar Frank (skymd bakom Donsös Anders Jansson nr7). forts

Oscar Frank (15) har skarvat bollen mot mål. forts

Bollen i mål. 0-1 i den 19:e minuten. Målskytt Oscar Frank.

Kamp om bollen i Donsös straffområde. Donsös Erik Schagelind och Björkös Willaim Lännholm. forts

Domaren blåser straff här. Troligtvis på första läget med Erik Schagerlind (11) inblandad. Såg minst sagt lättvändigt ut. forts

Theo Kornbakk lägger straffen för Björkö. forts

forts.

Donsös målvakt Arthur Lorensson går åt rätt håll men når inte. 0-2 i den 32.a minuten.

Läng boll mot Björkös Christoffer Gissleholm. forts

Arthur Lorensson har rusat ut och blir överlobbad. Bollen på väg mot mål. forts

0-3 i den 34:e minuten. Björkö dominerade och Donsö var inte alls med i matchen. Inte ett anfall på de första 35 minuterna.

Theo Kornbakk (10) igenom och avslutar. forts

Bollen går precis utanför. Ytterst nära 0-4 där.

Donsös Anders Jansson (ej i bild) passar ut till Emil Johnsson här. forts

Emil avancerar in i straffområdet. Ruben Gustafsson nr 9 i Donsö. forts

Emil har passat Ruben Gustafsson (9) som skarvar bollen förbi Björkös målvakt Jack Olsson. forts

Bollen i mål. Reducerat till 1-3 i den 40.e minuten genom Ruben Gustafsson.

Emil Johnsson med bollen här och passar till Anders Jansson. forts

Anders Jansson (7) passar framåt till en löpande Albert Hansson. forts

Albert har tagit sig loss från Jimmy Olausson och avslutar här. forts

Reducerat till 2-3 i den genom Albert Hansson. Snyggt anfall av Donsö. Nu var Donsö klart med i matchen.

Donsö lovande mittfältare Aron Backman med bollen. forts

Aron har passat till Albert Hansson som kommer rättvänd in i straffområdet. forts

Albert blir fälld och domaren blåser för straff. Björkös William Lännholm drar på sig sin andra varning och blir utvisad. Om jag förstod det rätt kom lagen överens med domaren att

att Björkö fick ersätta Lännholm så att man kunde fortsätta 11 mot 11.  forts

Albert Hansson lägger straffen. forts

Straffen i mål och det står 3-3. Donsö stod nu upp klart bättre mot Björkö vars spel helt kom av sig.

Matchens 78:e minut. Björkös nr 11 (har tyvärr inte namnet) slår frispark in i straffområdet. forts

Frisparken på väg. forts

Björkös Jimmy Olausson vinner nickduellen. Bollen på mot mål. forts

Bollen i mål. 3-4 i den 78:e minuten. Jimmy Olausson har gjort som vana att nicka in mål mot Donsö. Måste bevakas bättre.

Matchen är över. Björkö vinner knappt men rättvist. Mest beroende på att man var klart bättre i 1.a halvlek. Donsö spelar upp sig klart bättre i 2.a halvlek.