Bilder från matchen mellan Donsö IS och Björndammen / Öjersjö IF 4-1 (1-1)  Donsövallen  2023-06-11

Jens Adolfsson, Donsö IS och Pontus Börjesson, Björndammen / Öjersjö plus domartrion med Muhammet Haluk Kanat som huvuddomare gör klart för spel.

Pontus Börjesson tar avsparken för Björndammen / Öjersjö.

Donsöhörna från höger slagen av Sven Genemo. Magnus Fhager (4) är beredd att nickskarva hörnan vidare. forts

Magnus är först på bollen som är på väg vidare in mot mål. forts

Bollen hamnar hos Lot Fhager (sonen) som avslutar här. forts

Vet inte om målvakten Oskar Gabrielsson halvräddar men bollen fortsätter mot Isak Schagerlind (11). forts

forts

1-0 i den 14:e minuten genom Isak Schagerlind. Fin aktion av Magnus Fhager som spelade mittback med den äran.

Björndammens Tony Rintamäki med bollen och slår strax in bollen mot mål. forts

Bollen på väg mot Pontus Börjesson som i nästa moment lobbnickar mot mål. forts

Mathias Kärnbratt försöker rädda men når inte. 1-1 i den 30:e minuten genom Pontus Börjesson.

Björndammens Theo Candler (ung bra spelare) passar ut till vänster mot en spelare som i nästa moment avslutar mot mål. forts

Skott mot mål som Mathias Kärnbratt får sträcka sig rejält efter. forts

Mathias räddar fint ut till hörna för Björndammen.

På den efterföljande hörnan blir det rejält rörigt i Donsös straffområde. forts

Avslutning mot mål som Mathias räddar forts

Men måste lämna retur. forts

Simon Tengfjord (4) plockar upp returen som Mathias räddar och Donsöförsvaret kan få undan bollen.

2.a halvlek:

Anders Jansson har slagit hörna från vänster som kommer in lågt och Albert Hansson kommer först på bollen. forts

Albert har avslutat mot mål. forts

2-1 i den 55:e minuten genom Albert Hansson. Inövad variant ??.

Jens Adolfsson tittar och tänker slå långt. forts

Jens boll seglar in mot Benjamin Sander (19). forts

Benjamin tajmar bollen perfekt och bakåtnickar mot mål. forts

forts

Bollen går in strax under ribban. forts

3-1 i den 58:e minuten genom Benjamin Sander. Favorit i repris!!.

Björndammens försvar strular till det här. forts

Bollen är på väg ut mot Lot Fhager till vänster i bilden. forts

Lot kan avsluta i det öppna målet. 4-1 i den 59:e minuten. Donsö gjorde 3 mål på ca 4 minuter.