Bilder från matchen mellan Donsö IS och Fässbergs IF  3-5 (0-2)  Donsövallen  2023-09-30

Phillip Kinnander tar avsparken för Fässberg.

Fässberg framme i ett anfall. forts

Bollen hamnar hos Emil Krenauer (12) som avslutar. forts

0-1 i den 8:e minuten.

Domaren har blåst straff för en förseelse i Donsös straffområde. Hög spark kanske? Niklas Brattström slår straffen. forts

0-2 i den 15:e minuten. Har kollat bilderna och Donsö hade ingen målchans i 1:a halvlek.

2.a halvlek

Fässbergs Philip Kinnander har avslutat. forts

0-3 i den 63:e minuten.

Vigor Lantz började matchen som avbytare. Gjorde det bra när han kom in och kunde få fast bollen på Fässbergs planhalva.

Jens Adolfsson avslutar strax här. forts

Jens fina skott på väg. forts

Bollen går in vid gaveln. 1-3 i den 73:a minuten. Vackert mål.

Fässbergs Kevin Ridell med bollen och passar strax in mot mål. forts

Passningen når Joshua Andersson som avslutar strax. forts

Andersson har avslutat och Mathias Kärnbratt gör en fin räddning.

Fässberg har frispark frän höger. Bollen på väg mot mål. forts

Kevin Ridell är först på bollen och nickar mot mål. forts

1-4 i den 84:e minuten.

Tror det var Benjamin Sander (6) som avslutar här. forts

Fässbergs målvakt Leo Hüller räddar ut till hörna. Hülller gjorde några bra räddningar till i andra halvlek.

Fässberg hörna från höger. forts

Tror det var Jonas Olcén (16) som nickade in bollen. forts

1-5 i den 89:e minuten.

Vigor Lantz har avslutat från mitten av planhalvan. forts

Bollen går in vid stolpen. 2-5 i den 90:e minuten genom Vigor Lantz. Piggt inhopp av Vigor.

Donsöhörna från höger. forts

Bollen hamnar hos nyinkomne debutanten Simson Kjellberg som avslutar. forts

3-5 i den 91:a minuten genom Simson Kjellberg. Också Joel Kristensson fick också debutera i slutminuterna. Simson född 2008 och Joel 2007.

Matchen är över. Fässberg vinner rättvist. Donsö kom bättre i andra halvlek men har väldigt få svårt att få in bollen trots 3 mål gjorda idag.