Bilder från matchen mellan Donsö IS och Guldhedens IK  3-1 (0-1)  Donsövallen  2023-10-15

Olle Backman, Donsö IS och Emanuel Bergsand, Guldhedens IK plus domartrion med Afshin Karimi som huvuddomare gör klart för årets sista seriematch för Donsö IS herrlag.

Olle Backman tar avsparken för Donsö.

12:e min. Boll på väg mot Olle Backman. forts

Guldhedens Daniel Marsfeld krokar strax ihop med Olle. forts

Olle faller till marken och domaren blåser straff och visar rött kort för nr 5 i Guldheden Carl Johannesson som alltså blir utvisad. (Protest ??)

Olle Backman lägger straffen. forts

Guldhedens målvakt Robin Björkstrand går åt rätt håll och räddar och Guldhedens försvar får undan bollen.

15:e minuten: Donsös Vigor Lantz driver igenom och avslutar. forts

Skottet går mitt på Björkstrand som kan rädda.

Guldhedens Axel Johansson (12) igenom och avslutar. forts

Mathias Kärnbratt kommer ut och räddar och efter viss möda kan försvaret få undan bollen.

48:e minuten. Guldhedens Johannes Ung tar sig fram. forts

Ung avslutar i mål. forts

0-1 i den 48:e minuten. Blev några minuters tillägg i samband med straffen och utvisningen

55:e minuten. Boll från vänster slagen av Jens Adolfsson som kommer in i Guldhedens straffområde. Vet inte om Isak Schagerlind (11) är på bollen här. forts

Bollen hamnar hos Olle Backman (9). forts

Olle har avslutat. forts

Bollen i mål. forts

1-1 i den 55:e minuten genom Olle Backman.

Efter vissa korrigeringar av laget flyttas John Backman upp på mittfältet. John passar ut till Olle Backman här. forts

Olle med bollen. forts

Olle passar strax till Isak Schagerlind som pekar var han vill ha bollen. forts

Passningen går till Isak som strax klackar bollen till John Backman (8) som har tagit sig fram i banan. forts

John kommer fri med Björkstrand och avslutar. forts

Bollen i mål efter ett mönsteranfall av Donsö. 2-1. Målskytt John Backman i den 55:e minuten.

Det fina målet firas.

Isak Schagerlind har passat en lång boll till Vigor Lantz som kommer fri med Björkstrand. forts

Björkstrand räddar.

Bollen hos Elias Ahlström. forts

På nåt vis hamnar bollen hos Olle Backman som avslutar. forts

3-1 i den 83:e minuten genom Olle Backman. forts

Det skall vi fira!

Matchen är slut. Donsö vinner rättvist efter sin fina andra halvlek. Guldheden spelade med 10 man i 75 minuter och blir i det långa loppet för tungt. Donsös säsong har varit upp och

ner och det blir en 5:e plats till slut. Vi tackar Eilert Björkman för årets säsong och önskar honom lycka till i fortsättningen. Donsö har ett ungt och utvecklingsbart lag och vi ser