Bilder från matchen mellan Donsö IS och Hovås Billdals IF  4-2 (3-1)  Donsövallen 2023-04-29

Olle Backman, Donsö och Robert Hedelin, Hovås Billdal plus domartrion med Nicolas Khosravi som huvuddomare gör klart för spel

Domarna har lite genomgång med spelarna före matchstart.

Robert Hedelin tar avsparken för Hovås Billdal.

Benjamin Sander med bollen på högerkanten och spelar i nästa moment tvärs in i straffområdet. forts

Benjamins passning når Albert Hansson (10) som avslutar direkt. forts

1-0 i den 9:e minuten genom Albert Hansson. Gött för Albert att spräcka nollan i målskyttet av serien

Sven Genemo med bollen här och måttar ett framlägg in i Hovås Billdals straffområde där Benjamin Sander befinner sig. forts

Bollen på väg. forts

Benjamin timar bollen perfekt och nickar mot mål. forts

Benjamins på väg in i mål. forts

Bollen i mål. 2-0 i den 13:e minuten genom Benjamin Sander snyggt framspelad av Sven Genemo.

Bollen studsar fram och tillbaka i Donsös straffområde. forts

Bollen hamnar hos Jonathan Lorensson (12) som avslutar här. forts

Bollen passerar Arthur Lorensson i Donsömålet. forts

2-1 i den 16.e minuten.

Donsö har frispark. Sven Genemo slår den. forts

Bollen touchade någon av spelarna i 2-manna muren. Bollen är på väg mot mål. forts

Bollen syns i höjd med ribban. forts

forts.

Bollen i går in vid gaveln och det står 3-1 efter 22 min.. Målskytt Sven Genemo.

Robin Elzerqvist slår frispark för Hovås Billdal. forts

Bollen på väg in i Donsös straffområde. forts

Donsö får inte undan bollen som hamnar hos Kevin Norrlén (15) som avslutar här. forts

3-2 i den 62:a minuten.

Olle Backman och Benjamin Sander kommer fria från halva plan. Olle med bollen. forts

Olle kommer för nära målvakten Hugo Eriksson och chansen rinner ut i sanden.

Elias Ahlström spelade idag högerback och har spelat en rak boll i djupled till en löpande Albert Hansson.

Albert tittar upp och slår i nästa moment in bollen tvärs i straffområdet. forts

Alberts fina passning når Adrian Fhager som avslutar direkt upp i nättaket. forts

4-2 i den 73:e minuten genom Adrian Fhager fint framspelad av Albert Hansson liksom Elias Ahlström.

Hörna från höger som Olle Backman kommer högst på. forts

Bollen passerar stolpen.

Robert Hedelin slår frispark för Hovås Billdal. forts

Frisparken når målet och Arthur Lorensson gör en bra räddning ut till hörna. Arthur gjorde bra match i Donsömålet.

Benjamin Sander tar sig runt sin försvarare. forts

Benjamin tar sig nästan runt Hugo Eriksson som lägger beslag på bollen.

Albert Hansson kommer i ett bra läge i slutet av matchen. forts

Albert avslutar mot mål. forts

Alberts avslut tar i överkant av ribban och går ut. Kändes som Albert fick lite islossning idag och det känns bra inför framtiden.

Matchen är över. Donsö vinner rättvist. Det var en bra match mellan 2 duktiga lag. Det var nerv i matchen tills slutet. Donsö hade mängder av målchanser i andra halvlek.