Bilder från matchen mellan Donsö IS och FC Kålltorp 5-2 (4-2)  Donsövallen 2024-06-09

Olle Backman, Donsö och Jacob Jörnvik, Kålltorp plus domartrion med Murat Cakmak som huvuddomare gör för spel på ett blåsigt Donsövallen.

Oscar Sköldberg tar avsparken i 1.a halvlek.

Donsöhörna från höger slagen av Sven Genemo har nått Isak Schagerlind som nickar mot mål. forts

Bollen i mål. 1-0 i den 8:e minuten genom Isak Schagerlind.

Magnus Fhager har i år spelat mittback och gjort det väldigt bra tycker jag. Här nickar Magnus undan ett inlägg från vänster.

Donsö med ett anfall längs vänsterkanten. Adrian Fhager passat fram till Olle Backman som här i sin tur spelar in till Isak Schagerlind (11). forts

Isak Schagerlind har tagit emot passningen av Olle Backman och avslutar här. forts

2-0 i den 14:e genom Isak Schagerlind. Fint anfall av Donsö.

Olle Backman har tagit emot en långpassning och avancerar in i straffområdet. forts

Olle driver mot mål och avslutar. 3-0 i den 16:e minuten.

Erik Schagerlind gjorde en fin comeback i A-laget och spelade väldigt säkert som mittback.

Anders Jansson med bollen här passar i nästa moment diagonalt framåt. forts

Anders passning når Isak Schagerlind som avancerar mot mål. forts

Isak Schagerlind har avslutat och Kålltorps målvakt räddade om jag inte minns fel. forts

Isak plockar upp returen och kan avsluta i mål. 4-0 i den 25:e minuten. Hattrick av Isak Schagerlind. Donsö hade så långt totalt dominerat spelet.

41.a minuten. Kålltorp slår frispark just utanför straffområdet. Linus Sjöberg (18) totalt omarkerad. forts

Frisparken har nått Linus Sjöberg (18) som avslutar mot mål. forts

Antagligen tar bollen på någon Donsöspelare och ställer Arthur Lorensson i Donsös mål. forts

4-1 i den 39:e minuten. Enligt domarrapporten var det självmål.

Kålltorps Jakob Jörnvik (13) passar ut till Jacob Gunnarsson. forts

Gunnarsson avslutar här. forts

Jacob Gunnarsson har avslutat till 4-2 i den 41:a minuten.

2:a halvlek

58:e minuten. Donsö har fått frispark och Adrian Fhager skall slå den. forts

Frisparken på väg. forts

Inte säker var frisparken hamnade om målvakten räddade eller att den tog i virket.

Benjamin Sander vinner nickduellen. forts

Bollen hamnar hos Olle Backman som avancerar mot mål. forts

Olle tittar in mot mitten och passar i nästa moment in i straffområdet. forts

Albin Fhager har tagit sig fram och avslutar direkt i mål. Vackert mål. 5-2 i den 77:e minuten.

Matchen är över. Donsö klart bäst i 1.a halvlek. I andra halvlek var spelat jämnare.