Bilder från matchen Donsö IS och Futsal Club Linné  6-3 (4-2)  Donsövallen  2021-08-21

Donsös Olof Lagerqvist och Linnés Teodor Sandklef plus domartrion med Dimitrios Merkouris, Öckerö som huvuddomare.

Jacob Cedemar tar avsparken för Linné.

Donsös Ludvig Corneliusson med bollen här. Ludvig gjorde väl sin bästa match i Donsötröjan i mitt tycke. Rörde sig över stora ytor på planen. Bra!! Ludvig passar strax fram i planen

här. forts

Ludvigs passning på väg fram till en löpande Albert Hansson. forts

Passningen når Albert. forts

Linnés målvakt Wamid Khorshed kommer ut från målet. forts

Albert avslutar förbi Khorshed. forts

1-0 i den 12:e minuten genom Albert Hansson.

Elias Ahlström med bollen. Elias spelar kanske sin bästa fotboll i karriären. Stark i närkamperna och fina uppspel.

Ludvig Corneliusson med bollen. forts

Ludvig har passat i djupled och Albert löper framåt. forts

Albert tar sig fram  mellan försvararna. forts.

Albert avslutar i mål. forts

2-0 i den 27:e minuten. Albert Hansson

Donsös unge forward Vigor Lantz på väg in i straffområdet tillsammans med en Linnéförsvarare. forts

Vigor blir nedtryckt och domaren blåser straff. forts

Albert Hansson lägger straffen. forts

3-0 i den 29:e minuten. Äkta hattrick av Albert. Det var Alberts 12:e hattrick och det är flest för Donsö. Närmast ligger Magnus Fhager på 8 hattricks.

Linnés Jacob Cedemar avslutar strax här. forts

Cedemar har avslutat och Charlie Skogsberg räddar.

Albert Hansson med bollen. forts

Albert tittar upp och passar strax snett inåt bakåt. forts

Alberts passning når Olof Lagerqvist som kan forcera in 4-0 i den 33:e minuten.

Linnés Hadi Mahdi med bollen och avslutar här. forts

Mahdi får på ett bra skott som tar i ribban och studsar ner i straffområdet där Donsö kan få undan bollen.

Linnés Aga Bilal Khan med bollen här i Donsös straffområde.

Khan passar tvärs in där Sebastian Andersson befinner sig. Svårt att se numren på vissa av Linnés spelare. forts

Sebastian Andersson reducerar till 4-1 i den 44.e minuten.

Teodor Sandklef passar fram bollen här. forts

Bollen på väg in i Donsös straffområde till Jacob Cedemar. forts

Cedemar tar sig förbi Charlie. forts

4-2 i den 45:e minuten. Tveksamt försvarsspel från Donsö har givit 2 baklängesmål.

Nils Burefors kom in efter halvtidspausen och passar framåt här.

På nåt vis går Linnés målvakt Wamid Khorshed bort sig och Albert Hansson är fri med målet. forts

Albert avslutar.

Bollen på väg mot stolpen. forts

Bollen har tagit i stolpen och studsar ut igen och Filippo Quintanilla Karlsson (27) lägger ut bollen till hörna

Anders Jansson med bollen här. forts

Donsös Vigor Lantz löper i djupled. forts

Vigor avslutar och Khorshed räddar. Vigor Lantz, Sven Genemo och Erik Schagerlind växer alla in mer och mer A-lagskostymen.

Emil Johnsson (12) har tagit sig loss. forts

Emil avslutar strax utanför.

Albert Hansson med bollen och passar strax till Ludvig Corneliusson (20). forts

Ludvig avslutar här. forts

Bollen har tagit på en Linnéförsvarare och går i en hög bana in mot mål. forts

Bollen går in strax under ribban och det står 5-2 i den 68:e minuten. Det var Ludvig Corneliusson 1.a mål i Donsö A-lag.

Albert Hansson med bollen här och passar strax till nyinkomne 15-åringen Adrian Fhager (3). forts

Adrian har avslutat och Khorshed räddar.

Albert Hansson med bollen här. forts

Albert Hansson spelar ut till Adrian Fhager. forts

Adrian har avslutat och Khorshed halvräddar och bollen är på väg in i mål. forts

Bollen i mål och dagens högsta jubel på Donsövallen är ett faktum. forts.

Från en målskytt till en annan. Det var Adrians första mål i sin debut i serien. Grattis!!

Linnés Teedor Sandklef med bollen och passar strax framåt. Misstänkt offside.

Bollen hamnar till slut hos Hadi Mahdi. forts

6-3 i den 89:e minuten.

Matchen är över. Donsö tog hand om taktpinnen direkt och behöll den hela matchen förutom 2 minuter i slutet av 1.a halvlek. Donsö tog sin första seger för året i serien och kan nu

blicka framåt. Närmast är det match på fredag borta mot Eriksberg på Rosenhill.

Övre raden från vä: Daniel Fhager, Mikael Schagerlind, Erik Schagerlind, Vigor Lantz, Ludvig Corneliusson, Nils Burefors, Albin Backman, Albert Hansson, Viktor Alme, Olof Lagerqvist

Nedre raden från vä: Sven Genemo, Elias Ahlström, Adrian Fhager, Charlie Skogsberg, Anders Jansson, Emil Johnsson