Bilder från matchen mellan Donsö IS och Mölnlycke IF  1-3 (0-2)  Donsövallen 2021-09-05

Ett trevligt inslag med musik inför matchen och i pausen. Har tyvärr inte namnet på DJ.

Alma Backman Donsö och Erica Hjertén Bosch Mölnlycke plus domartrion med Jovica Colic som huvuddomare gör klart för avspark.

Alva Olofsson tar avsparken för Mölnlycke.

Duktig mittback i Donsös lag, Mathilda Fhager med bollen.

Donsös Brita Hansson med bollen här. forts

Brita har passat till Alma Backman som laddar för skott här. forts

Almas skott räddas av Mölnlyckes målvakt Alma Edling. Bra anfall av Donsö tidigt i matchen.

En hög boll på väg in i Donsös straffområde. forts

Bollen dalar in över Donsös målvakt Isabelle Peterson och i mål. forts

0-1 i den 41:a minuten genom Wilma Forsberg Larsson.

Var dåligt med med kameran här. Isabelle Peterson skulle skjuta fram bollen men träffade en Mölnlyckespelare och bollen gick i retur mot mål. forts

0-2 i den 45:e minuten genom Amanda Nilsson.

2:a halvlek:

Här är bollen på väg fram till Donsös Alma Backman (11). forts

Alma hamnar i en närkamp med Engeli Broby (8). forts

Alma vinner närkampen och kommer fri med Mölnlyckes målvakt Alma Edling. forts

Alma har avslutat. forts

forts.

1-2 i den 52:a minuten genom Alma Backman. Händerna uppåt sträck!

Gott om publik i dag. Finns en nyfikenhet på damlaget. Trevligt!!

En frisk fläkt i Donsös offensiv, Brita Hansson med bollen.

"Andra sidan är ni klara" ljöd över Donsövallen.

Här är det Mölnlycke i ett anfall. forts

Passningen når Amanda Nilsson. forts

Nilsson avslutar förbi Isabelle Peterson. forts

1-3 i den 79:e minuten genom Amanda Nilsson. Tycker absolut att Donsö gör en bra match och dominerar spelet ute på planen utan att kanske få till några bra målchanser. Laget åkte

på några taskiga baklängesmål före paus men efter reduceringen fanns det ju hopp om mer. Jobba vidare med samma fina energi så kommer snart vinstmatchen.