Bilder från matchen Donsö IS och Mossens BK  6-2 (1-1)  Donsövallen  2024-09-15

Olle Backman, Donsö IS och Johan Hagman, Mossens BK plus domartrion med Hussein Yousif som huvudomare gör klart för spel i det vackra sensommarvädret.

Olle Backman har tagit avsparken för Donsö

Tidigt i matchen. Mossens Osvcar Valdenäs med bollen här och avslutar strax. forts

Valdenäs skott tar i stolpen och studsar ut i straffområdet och donsöförsvaret kan rensa undan bollen.

15:e minuten. Albert Hansson i bra läge. forts

Albert avslutar med ett vänsterskott som passerar Mossens målvakt, Elias Patriksson. forts

Bollen passerar nära stolpen

Mossens Emil Sevsetedt med bollen och spelar strax in i straffområdet. forts

Sevestedts passning når Oscar Valdenäs. forts

Valdenäs avslutar förbi Joseph Sander i Donsömålet. forts

0-1 i den 25:e minuten genom Oskar Valdenäs. Lite svagt markeringsspel av Donsö.

Adrian Fhager (77) blir först på bollen här. forts

Adrian passar in i Mossens straffområde där Albert Hansson (10) befinner sig. forts

Adrians passning når Albert Hansson som sular in bollen. Lite "Zlatankänsla" på det målet. forts

1-1 i den 37:e minuten genom Albert Hansson fint framspelad av Adrian Fhager.

Albert Hansson på gång igen. forts

Albert tar sig förbi målvakten Elias Patriksson och avslutar mot det övergivna målet. forts

Tobis Agrell (15) Mossens bästa spelare gör en fin brytning ut till hörna.

Oskar Valdenäs skjuter mot mål här. forts

Skottet på väg. forts

Joseph Sander gör en fin räddning.

Passning från Jens Adolfsson når Lot Fhager på vänsterkanten. forts

Lot tog sig ner mot kortlinjen och passar fint in till Olle Backman som gör 2-1 i den 50:e minuten.

Donsöinkast från höger av Henry Möller till Olle Backman. forts

Olle vänder på en femöring och avslutar med ett vänsterskott. Ser ut som målvakten fångar bollen här.  Vända på en femöring. Ett gammalt uttryck. forts

Olles fina skott på väg in i mål. forts

3-1 i den 61:a minuten genom Olle Backman. Snyggt!!

Jens Adolfsson kastar inkast till Olle Backman (9). forts

Minns om det var Olle eller som slår in bollen här mot mål. Lot Fhager (11). forts

Lot har nickat mot mål här. forts

Nicken går in precis vid stolpen. forts

4-1 i den 64:e minuten. Fin nick av Lot Fhager.

Passning från en Mossenspelare skär igenom Donsös försvar. forts

Passningen når Oscar Valdenäs. forts

Valdenäs tar sig förbi Joseph Sander. forts

Valdenäs tunnlar Magnus Fhager. forts

4-2 i den 75:e minuten genom Oscar Valdenäs. Efter målet fick Mossen nytt liv och Donsö gick ner sig en aning.

En omställning från Donsö. Olle Backman driver bollen. forts

Olle spelar till den outtröttlige Albin Fhager. Donsö bäste spelare idag tillsammans med Olle Backman. forts

Albin driver bollen några meter och tittar upp och avslutar mot. Avstånd till mål ca 30-35 meter. forts

Skottet på väg. Patriksson når inte bollen. forts

Det kan inte bli bättre än så här! Albins skott går in krysset. forts

Olle Backman kan bara sträcka ut armarna. Absolut ett av de vackraste mål jag har sett på Nordövallen (förlåt Donsövallen). Troligtvis det vackraste någonsin. 5-2 i den 83:e minuten genom Albin Fhager.

Lot Fhager med bollen och spelar strax framåt där Olle Backman befinner sig. forts

Lot's passning på väg mot en löpande Olle Backman. forts

Olle kommer fri med Elias Patriksson. forts

Olle har avslutat. forts

Bollen i mål. forts

6-2 i den 88:e minuten, genom Olle Backman fint framspelad av Lot Fhager. Hattrick av Olle!

Albert Hansson kommer fri med Elias Patriksson. forts

Albert passar osjälviskt till Albin Fhager som har öppet mål. forts

Albin har avslutat, bollen tar strax i ribban här. forts

Bollen studsar ner i marken och ut tyvärr. Men det kunde Albin bjuda på idag efter sitt fina mål.

Matchen är över och Donsö vinner rättvist. En fin insats av Donsös lag med flera fina mål. Nu är det bara att ladda om inför nästa veckas derby mot Styrsö på Amneviksvallen.