Bilder från matchen mellan Donsö IS och Örgryte IS  0-6 (0-4)   Donsövallen  2020-10-25

Alma Backman, Donsö och Sofia Palmquist, Örgryte plus domaren Diego Alejandro Olivares Jilberto gör klart för spel.

Hörnan når Brita Hansson som är först på bollen och nickar mot mål. forts

Bollen touchar en ÖIS-försvarare och går någon meter utanför ut till hörna. Riktigt bra start av Donsö.

Donsös Mathida Fhager med bollen här. Duktig mittback i Donsö liksom mittbackskollegan Beda Backman.

Publikbild från matchen. Det var god stämning på åskådarplats trots förlusten. Hejaramsor och dylikt.

ÖIS Matilda Östergaard slår fram en passning här mot Donsös straffområde. forts

Bollen når Sofia Skog som nickskarvar bollen i mål. 0-1 i den 10:e minuten.

Sofia Skog (5) med bollen på högerkanten och passar strax tvärs in i Donsös straffområde. forts

Passningen når Jessica Jedenborg. forts

Jedenborg kan förpassa bollen i mål och det står 0-2 i den 12:e minuten. Snöpligt för Donsö som hade startat matchen väldigt bra.

ÖIS Sandra Johansson med bollen här och kommer att lobba bollen över Donsös målvakt Isabelle Peterson. forts

Bollen på väg mot det övergivna målet. forts

Donsös Amanda Fhager försöker hinna upp bollen men når inte. 0-3 i den 13:e minuten.

ÖIS Sarah Fredborg med bollen och passar strax ut till vänster till Sandra Johansson. forts

Johansson avslutar och Isabelle Peterson räddar.

Donsös försvar har blivit överspelat och ÖIS Sarah Fredborg kan enkelt lägga in bollen i det övergivna målet. forts

0-4 i den 30:e minuten.

Donsös Brita Hansson i bra läge men fick inte till avslutet.

Donsös Alma Backman i rusch på högerkanten. forts

Alma Backman har avslutat från långt håll och ÖIS målvakt Nicole Baitson kan rädda efter visst besvär.

Donsös högerback Madicken Johansson kom upp i några fina ruscher längs kanten under matchen.

Bollen inne i Donsös straffområde. forts

Bollen i mål. Lisa Christensson i den 52:a minuten.

Donsös Alma Backman fightas med ÖIS mittback om bollen. forts

Känslan var att Alma blev upphakad av Kajsa Skarrie. Men domaren vinkade avvärjande. forts

Bollen på väg in i Donsös straffområde. forts

Bollen i mål. Målskytt Sofia Skog (5). 0-6 i den 83:e minuten.

Matchen är över. Örgryte vinner ju naturligtvis rättvist men Donsö stod upp bra i matchen ute på planen. Det var några enkla misstag i försvarsspelet på några av målen. 3 lag går upp

från serien. Donsö ligger fortfarande på 3:e plats och allt kommer att avgöras i matchen på onsdag mellan Stenkullen / Floda och IFK Göteborg och där får vi hoppas att IFK vinner eller

spelar oavgjort. Då spelar Donsös damer Division 3 fotboll nästa år.

Donsölaget tackar publiken efter matchen.