Bilder från skärgårdsderbyt mellan Donsö IS och Styrsö BK  6-4 (2-1)  Donsövallen  2022-09-24

Olof Lagerqvist, Donsös och Christoffer Janicijevic, Styrsö plus domartrion med Rebin Rada som huvuddomare gör klart för spel.

Mattias Janicijevic tar avsparken för Styrsö.

Albert Hansson (10) löper på en boll i djupled. forts

Albert lobbar över Leon Bousquet i Styrsömålet. forts

1-0 i den 21:a minuten genom Albert Hansson. Albert har nu gjort 191 mål i Donsö IS A-lag. Det saknas 2 mål för att komma upp i 193 mål som Simon Gustafsson har gjort. Rekord för Donsö IS.

En hög boll på väg in i Styrsös straffområde. Albert Hansson i kamp med Christoffer Janicijevic. forts

Albert rivs ner av Christoffer Janicijevic och Albert skadar sig i fallet (handleden?). Domaren blåser straff.

Efter några minuter reser sig Albert upp och ser lite tagen ut. forts

Olle Backman lägger straffen och bollen går under Leon och in i mål. forts

2-0 i den 30:e minuten genom Olle Backman.

Styrsöhörna från höger. forts

Hörnan dimper ner och tar i ryggen på Olof Lagerqvist. forts

2-1 i den 37:e minuten.

Gott om publik från både Styrsö och Donsö på matchen.

Tobias Ekman med bollen på vänsterkanten i början av andra halvlek. forts

Ekman slår in bollen i Donsös straffområde. Nicklas Tullock smyger fram i höger bildkant. forts

Bollen når Tullock som behärskat nickar in 2-2 i den 47:e minuten.

En hög boll på väg till Donsös Vigor Lantz i kamp med Christoffer Janicijevic. forts

Janicijevic tar tag i Vigors arm. forts

Vigor rasar i backen och domaren blåser straff. forts

Olle Backman slår sin andra straff för dagen. forts

Leon Bousquet räddar straffen med fötterna. forts

Bollen går i retur ut i straffområdet. forts

Bollen på väg mot Sven Genemo som avslutar i nästa moment. forts

Sven avslutar distinkt. 3-2 i den 53:e minuten.

Nicklas Tullock längst ut till höger har just slagit frispark. Bollen på väg in mot Donsös mål. forts

Vet inte om det var Erik Löfgren (2) eller Arvid Johannessen som var sist på bollen här. forts

3-3 i den 57:e minuten

Anders Jansson med bollen här och passar strax i djupled. Om jag har rätt i mina noteringar står nu Anders på 499 matcher i Donsö A-lag. Respekt!! forts

Anders passning når Vigor Lantz som avslutar i nästa moment. forts

Leon Bousquet räddar. forts

Bollen hamnar hos Olle Backman som avslutar här. forts

4-3 i den 58.e minuten genom Olle Backman.

Olle Backman med bollen här. forts

Olle dras ner av Mattias Johansson och domaren blåser för straff. 3:e straffen för Donsö. Johansson blir utvisad. Matchens tredje utvisning. forts

Magnus Fhager lägger straffen. forts

Leon Bousquet räddar straffen.

Magnus Fhager med bollen och avslutar eller var det mening som passning. forts

Sven Genemo hinner upp bollen nere vid kortlinjen. forts

Sven passar till Benjamin Sander (20). forts

Benjamin Sander avslutar i mål. 5-3 i den 69:e minuten.

Sven Genemo slår frispark ute till vänster. fort

Bollen på väg in i Styrsös straffområde. nr 20 Benjamin Sander. forts

Benjamin är först på bollen och nickar mot mål. forts

Bollen på väg in mot krysset. forts

6-3 i den 72:a minuten genom Benjamin Sander. Benjamin har nu gjort 3 mål på 2 matcher i A-laget. Succé!!

Mattias Janicijevic slår frispark för Styrsö. forts

Bollen på väg in. forts

Bollen i mål. Osäker på målskytten. Troligtvis Arvid. 6-4 i den 82:a minuten.

Matchen är över. Hände väldigt mycket till skillnad mot vårmötet. Donsö är det bättre laget och vinner matchen rättvist.