Bilder från matchen mellan Donsö IS och Styrsö BK  2-2 (2-1)  Apelsinplan  2023-09-09

Olle Backman, Donsö IS och Christoffer Janicijevic, Styrsö BK plus domartrion med Adam Granquist som huvuddomare gör klart för spel i detta Skärgårdsderby på Apelsinplan.

Tycker det var en bra insats av domartrion. Ung lovande huvuddomare.

Olle Backman tar avsparken för Donsö.

Här nickar Donsös Isak Schjagerlind mot mål. Isak bakom nr 2 Erik Löfgren. forts

forts

Bollen tar här i ribbans överkant och studsar ut igen i straffområdet. forts

Isak Schagerlind (55) i kamp med Arvid Johannessen. forts

Isak kommer högst i duellen och nickar mot mål. forts

forts

Bollen har här tagit i stolpens utsida och bollen går sedermera ut till hörna.

Tror det var Donsös Benjamin Sander som bröt bollen mot Markus Westerberg (11) och bollen hamnar hos Olle Backman. forts

Olle viker in i straffområdet. Styrsös målvakt Gustav Castedal har kommit ut från målet. forts

forts

Olle Backman avslutar förbi Castedal. forts.

1-0 för Donsö i den 12:e minuten genom Olle Backman.

Styrsös Axel Åhsberg (10) släpper bollen här till Niklas Tullock. forts

Niklas Tullock lägger an för skott här. forts

Niklas Tullock får på ett jätteskott. Det gick så snabbt så jag hann dåligt med med kameran.  Donsös målvakt Arthur Lorensson försöker rädda men når inte.  1-1 i den 14.e minuten

Arvid Johannessen skall passa här men missar och bollen går till Olle Backman. forts

Olle driver bollen mot mål. forts

Donsös Benjamin Sander (40) följer med i omställningen. forts

Olle tittar upp och passar i nästa moment till höger och Benjamin Sander. forts

Olles passning har nått Benjamin Sander som avslutar till 2-1 i den 30:e minuten.

Arvid Johannessen slår frispark för Styrsö. forts

Bollen går mot krysset och Arthur Lorensson räddar fint ut till hörna.

Janicijevic har avslutat och Arthur Lorennson räddar ut till hörna. forts

Bollen passerar några decimeter över ribban.

Styrsös Emil Åhsberg med bollen här. forts

Emil Åhsberg har avancerat ner mot kortlinjen. forts

Emil Åhsberg har slagit in bollen mot mål. forts

Inlägget har nått Christoffer Janicijevic (ej synlig på bilden) som nickar mot mål och bollen tar på en donsöspelare och ändrar riktning. forts

2-2 i den 60:e minuten.

Sixten Åhsberg slår frispark för Styrsö. forts

Bollen når Mattias Janicijevic som bakåtnickar mot mål. forts

Bollen går strax över ribban.

Matchen är över. Donsö bästa laget i första halvlek, Styrsö i andra. 2-2 kan anses vara rättvist.