Bilder från matchen mellan Donsö IS och Stenkullen GoIK  2-1 (1-0) Donsövallen 2024-04-27

Olle Backman, Donsö och Rasmus Hermansson Wahlén, Stenkullen plus domartrion med Joakim Hallqvist som huvuddomare gör klart för spel i det första seriematchen i  mellan lagen

någonsin.

Victor Moreno Hedin tar avsparken för Stenkullen i första halvlek.

En lång boll från Donsös försvar når en löpande Adrian Fhager. forts

Adrian avslutar strax här. forts

Stenkullens målvakt Johan Karlsson kommer ut och gör en bra räddning.

41:a minuten. Olle Backman med bollen här och spelar strax ut till vänster där Adrian Fhager befinner sig (ej i bild här). forts

Adrian har avancerat in i Stenkullens straffområde och slår strax in bollen tvärs. forts

Adrians passning når Olle Backman (9) som avslutar direkt. forts

1-0 till Donsö i den 41:a minuten genom Olle Backman. Fint kombinerat av Adrian och Olle.

Något senare. Sven Genemo skickar iväg en lång boll i djupled. forts

Bollen når en löpande Adrian Fhager. forts

Adrian har avslutat och Johan Karlsson gör återigen en bra räddning.

Adrian Fhager är i farten igen. forts

Adrian tittar strax upp och passar snett inåt bakåt. forts

Adrians passning på väg mot Olle Backman. forts

Olle avslutar direkt och Johan Karlsson får upp en hand. forts

Johan Karlsson räddar bollen ut till hörna. Stenkullen hade mest boll i 1:a halvlek men Donsö var vassa i sina omställningar.

Donsöhörna från höger slagen av Sven Genemo som Albin Backman kommer högst på. forts

Albins nick går in strax under ribban. forts

2-0 i den 59:e minuten genom Albin Backman

62.a minuten. Donsö blir av med bollen på mittfältet. Victor Moreno Hedin med bollen. forts

Moreno har passat till Matteo Alftrén. forts

Alftrén passar tillbaka Victor Moreno Hedin som reducerar till 2-1 i den 62:a minuten.

Hörna slagen från vänster slagen av Adrian Fhager. forts

Donsös Benjamin Sander (10) vinner nickduellen och nicken passerar precis utanför stolpen.

Stenkullens Filip Alftrén (20) avslutar strax här. forts

Skottet på väg. forts

Donsös målvakt Arthur Lorensson gör en bra räddning och Donsö får undan bollen genom Jens Adolfsson (17)

Matchen är över. Som sagt Stenkullen hade mycket av spelet men Donsö skapade betydligt mer farliga avslut.