Bilder från matchen i Skärgårdscupen mellan Fotö GoIF och Donsö IS  0-6 (0-1)  Krogevi, Fotö

Fotös Eric Corneliusson och Olof Lagerqvist Donsö plus domartrion gör klart för spel. Det var lite frisk vind (N.V) planens längdriktning som påverkade ordnat spel. Mycket inkast

1:a delen av matchen. Planen var ojämn och svårspelad.

Olle Backman tar avsparken för Donsö i 1:a halvlek.

Här har Donsös Olle Backman (9) avlossat skott mot mål. Fotös målvakt John Zälter kan rädda med en fotparad. forts

Efter lite kalabalik kan Fotös försvar få bort bollen.

Fotös Wilmer Wendelin framme men Donsös målvakt Charlie Skogsberg kan ta hand om bollen.

Jimmy Svanström vinner en nickduell.

Olle Backman med bollen här och passar ut till vänster till Sven Genemo. forts

Bollen hos Sven Genemo. forts

Sven Genemo har passat in till Albert Hansson som förpassar in bollen i det öppna målet. forts

0-1 i den 13.e minuten genom Albert Hansson

Emil Johnsson med bollen här. forts

Emil har passat in till Albert Hansson som avslutar. forts

Anton Sörensson dyker upp och räddar på mållinjen. forts

Mirakulöst blev det inte mål här.

Åskådare på första parkett.

Fotös färgstarka profil, Raymond Englund. En gång i tiden målskytt mot Donsö i Skärgårdscupen.

Fotös Samuel Gustafsson spelar ut till Wilmer Wendelin. forts

Wendelin avslutar men Donsös Albin Backman bryter bollbanan här. forts

Donsö kan få undan bollen

Olle Backman med bollen och avancerar in i Fotös straffområde. forts

Olle avslutar. forts

0-2 i den 51:e minuten genom Olle Backman.

Sven Genemo (född 2004) fick en mer central roll i andra halvlek och hade flera fina öppnade passningar.

Här blev det ett motlägg och Olle Backman (delvis skymd) möter returen från Zälter och nickar mot mål. forts

Olles nick går i mål. 0-3 i den 58:e minuten genom Olle Backman. Nu var det en ständig press mot Fotös mål. Donsö fick spelet att fungera mycket bättre i motvinden.

Albert Hansson tar sig fram på vänsterkanten. forts

Albert spelar in till Melker Samuelsson (liggande) som inte får någon bra träff och John Zälter kan fånga bollen.

Vilken succé han gjorde i sin debut i Donsös A-lag. Adrian Fhager född 2006. Adrian går på avslut här. forts

Adrians skott räddas av John Zälter och tar högt i stolpen.

Albert Hansson igen på vänsterkanten. forts

Albert spelar in och nu gör Melker Samuelsson mål. forts

0-4 i den 74:e minuten.

Albert Hansson med bollen här och passar strax till Adrian Fhager (41). forts

Adrian avslutar distinkt i mål. forts

0-5 i den 75:e minuten genom Adrian Fhager. Som engelsmännen utropar när det är något speciellt: ""What can you say about that!!". Adrian Fhager är Donsös yngsta målskytt genom

tiderna i Skärgårdscupen.

Behövs inga ord för att beskriva denna bild.

Härlig stilstudie på Sven Genemo.

John Backman i utmärkt läge.forts

John har avslutat. forts

Bollen passerar utanför stolpen.

Ännu en debuterande spelare i A-laget. Isak Schagerlind född 2005 med bollen här.

Olle Backman bryter igenom här i slutminuten. forts

Olle avslutar i mål. 0-6 i den 90:e minuten. Hattrick av Olle Backman.

Donsö vinner ju matchen stort och hade behövt att göra ytterligare 3 mål för att få semifinalen på hemmaplan. Nu blir det möte mot Öckerö på onsdag kväll på Öckerö.