Bilder från matchen mellan Guldhedens IK och Donsö IS  2-4 (1-2)  Mossens IP  2024-06-19

Emanuel Bergsand, Guldhedens IK och Olle Backman, Donsö IS plus domartrion med Ogus Acikgöz gör klart för spel på Mossens IP som var i mycket bättre skick än för ett år sedan

när Donsö senast var på besök.

Olle Backman tar avsparken för Donsö.

Guldheden har inlägg från vänster som når Gabriel Larsson vars nick är på väg mot mål. forts

Bollen passerar Donsös målvakt Mathias Kärnbratt. forts

1-0 för Guldheden i den 9:e minuten.

Lång boll från Donsöförsvaret. Guldhedenspelaren försöker bryta men når inte. forts

Bollen hamnar hos Olle Backman som tar med sig bollen och tar sig in i straffområdet. forts

Olle tar sig förbi Guldhedens målvakt Robin Björkstrand och avslutar här. forts

Bollen på väg mot mål. forts

1-1 i den 21:a minuten genom Olle Backman. Fin prestation.

Sven Genemo med bollen. Olle Backman (9) tar en diagonal löpning. forts

Svens passning når Olle Backman. Sven avancerar framåt. forts

Olle har passat till Sven som tar emot och avslutar här. forts

Sven Genemos skott i mål. 1-2 i den 24.e minuten. Anfall tagit ur instruktionsboken. Snyggt.

Bollen studsar upp en aning och Lot avslutar. forts

Lot´s avslutning går över ribban. Oj oj. Vilket läge.

Lot Fhager med bollen här. forts

Lot´s avslutning går strax utanför stolpen

Olle Backman kommer fri med Robin Björkstrand. forts

Olle går åt vänster och avslutar i mål. forts

1-3 i den 81:a minuten genom Olle Backman.

Olle Backman på språng igen. forts

Olle har avslutat. forts

1-4 i den 87:e minuten genom Olle Backman. Donsö gjorde 2 mål när man spelade med en mindre. Donsös ihärdige och duktige back Adrian Fhager blev utvisad i den 75:e minuten

efter två gula kort.

Guldheden bröt ett uppspel av Donsö och bollen är på väg ut till Jacob Bojlert. forts

Bojlert har avslutat. forts

2-4 i den 92:a minuten.

Matchen är över. Donsö gör en riktig bra bortamatch och vinner rättvist. Bland många bra spelare måste jag framhålla 3-målsskytten Olle Backman och mittbacksparet Magnus Fhager