Bilder från matchen Gambian Mix IF och Donsö IS  2-1 (1-0)  Heden 3 konstgräs  2022-08-14

Olof Lagerqvist, Donsö och Gambian Mix lagkapten Saikou Sidibeh plus domartrion gör klart för spel denna varma eftermiddag på Hedens 3 konstgräs. 28 grader i skuggan.

Valde till början av matchen att stå i skuggan bakom målet men gick sedan över till långsidan efter ca en kvarts spel. Donsö har spelat av bollen här.

En lång boll på väg fram till Donsös Albert Hansson (10). forts

Gambian Mix målvakt Matarr Ndow kommer ut från målet och tar bollen avsiktligt med handen. Bör blivit rött kort här men domaren nöjde sig med ett gult.

Gambian Mix Simon Nwabueze kommer fri med Charlie Skogsberg här. forts

Nwabueze avslutning tar strax i ribban här och Donsö kan få undan bollen. Gambian Mix hade också ett skott tidigare i stolpen.

Nwabueze igenom igen och avslutar. forts

Avslutningen går strax utanför Charlies högra stolpe.

Daouda Goudiaby med bollen och passar tvärs in mot mål. forts

Passningen når Simon Nwabueze som här avslutar. forts

Skottet går utom räckhåll för Charlie Skogsberg och Gambian Mix leder rättvist med 1-0.

Donsös Olle Backman startade på bänken men kom in efter Gambian Mix ledningsmål. Olle kom in i matchen bra och passar här i djupet. forts

Olles passning når Albert Hansson som försöker avsluta här men backen bryter. forts

Bollen går ut till höger där Donsös Lot Fhager befinner sig. Lot blir här tacklad av backen. forts

Lot blir rejält tacklad men det blir ingen åtgärd av domaren.

En boll dalar in i Gambian Mix straffområde. Bollen hamnar här strax hos Olle Backman (9). forts

Olle får på en praktträff utan chans för Matarr Ndow. forts

1-1 i den 47:e minuten genom Olle Backman.

Magnus avslutar. forts

Målvakten räddar återigen och Gambian Mix kan få undan bollen.

Albert Hansson med bollen här. forts

Albert passar diagonalt in i straffområdet. forts

Bollen når Olle Backman som snyggt skarvar bollen mot mål. forts

Bollen i mål men det blev avvinkat för offside tyvärr.

Gambian Mix Daouda Goudiaby med bollen här och passar förbi Donsös Justus Dawidsson som gjorde i seriedebut i Donsö A-lag och gjorde det bra. forts

Passningen når Simon Nwadueze som avslutar förbi Charlie Skogsberg till 2-1 i den 75:e minuten. Bollen syns i den  bortre burgaveln

Albert Hansson tar sig loss på högerkanten och spelar tvärs in i straffområdet. forts

Alberts passning når Lot Fhager som avslutar mot mål. forts

Bollen på väg mot mål. forts

Matarr Ndow sträcker ut och räddar ut till hörna.

Liam Ajdini passar här ut till höger. forts

Passningen når Olle Backman som kommer fri med målvakten. forts

Olle har avslutat och Ndow räddar.

Liam Ajdini här igen med bollen och passar återigen ut till höger. forts

Liams passning på väg ut till Olle Backman. forts

Olle är först på bollen och blir bryskt nedtacklad. forts

Donsöspelarna vill ha straff men inget gehör från domaren.

Matchen är över. Kunde slutat hursomhelst. Donsös första halvlek var inte så bra. Desto bättre i andra. Donsö fick en straff men skulle haft minst en till. Det var verkligen starkt

av spelarna att kunna genomföra matchen i den tryckande värmen.