Bilder från matchen Guldhedens IK och Donsö IS  1-2 (0-0)  Mossens IP  2023-06-16

Emanuel Bergsand, Guldhedens IK och Olle Backman, Donsö IS plus domartrion med Adnan Tongur som huvuddomare gör klart för spel på Mossens IP som måste vara stans sämsta plan.

Emmanuel Kwet tar avsparken för Guldheden.

35:e minuten. Benjamin Sander med bollen på högerkanten. forts

I nästa moment spelar Benjamin bollen in i straffområdet. forts

Benjamins inspel når Isak Schagerlind som avslutar direkt. forts

Isaks avslut räddas av Guldhedens målvakt Lukas Hermansson och bollen går ut till hörna. Inte många bilder från 1.a halvlek desto mer från andra,

Albert Hansson kommer i friläge i början av andra halvlek. forts

Lukas Hermansson kommer ut och kan rädda.

58.e minuten. Johan Svensson slår hörna för Guldheden. forts

Guldhedens Carl Christian Andrée Johannesson kommer högst i nickduellen nickar mot mål. forts

1-0 för Guldheden i den 58:e minuten.

Albert Hansson återigen i friläge. forts

Albert avslutar men utanför stolpen.

Donsös Jens Adolfsson nickar fram bollen här. forts

Har för mig att Olle Backman vann nästa nickduell och bollade hamnade hos en löpande Isak Schagerlind (55). forts

Isak tar sig förbi målvakten med bollen. forts

Missade med kameran här men man ser att Isak avslutar här. forts

Fint anfall av Donsö och fin prestation av Isak. Kvitterat till 1-1 i den 64:e minuten av Isak Schagerlind. Nu uppe på 8 gjorda mål i serien. Riktigt bra!!

Guldhedens Johan Svensson med bollen här och passar strax i djupled. forts

Svenssons passning når Emmanuel Kvet som kommer fri med Mathias Kärnbratt.

Mathias kommer ut från målet. forts

Mathias räddar friläget. Bra prestation av Mathias.

Donsös nye spelare för dagen, Erik Mc Gwire avslutar här. forts

Lukas Hermansson räddar.

Albert Hansson med bollen här. forts

Albert passar diagonalt till en löpande Olle Backman. forts

Olle har avslutat förbi Lukas Hermansson. forts

2-1 för Donsö genom Olle Backman den 70.e minuten fint framspelad av Albert Hansson. Olle är nu också uppe på 8 mål gjorda i serien.

Här avslutar Guldheden spelaren mot mål. forts

Skottet räddas av Mathias men måste lämna retur. forts

Donsöförsvaret kan reda upp situationen. Nära kvittering där.

Erik Mc Gwire visar upp en bra nickspänst här i duellen. Erik kom in i andra halvlek och gjorde det bra i sin debut.

Olle Backman har tagit sig fram på vänsterkanten och passar strax tvärs. forts

Olles passning når Albert Hansson som avslutar mot mål. forts

Skottet går mitt på Lukas Hermansson som kan rädda.

Matchen är över. Donsö drar det längsta strået i jämn match på dåligt underlag. Tycker nog att Guldhedens spelare är värda att spela på en bättre fotbollsplan än denna.