Bilder från matchen mellan Hällesåker IF och Donsö IS  3-2 (2-2)  Hällesåker IP  2022-06-10

Mattias Svensson (3), Hällesåker på väg till slantsingling där Olle Backman, Donsö plus domartrion med Jonathan Alexandersson som huvuddomare står och väntar. Jonathan

Alexandersson med förflutet som spelare i Öckerö IF.

Bollen går in vid burgaveln. forts

0-1 i den 8:e minuten genom Magnus Fhager. Klassavslut av Magnus!! Annars var det Hällesåker som hade börjat matchen bäst.

Donsös målvakt Victor Alme som hade mycket bestyra, särskilt i den första halvleken har räddat ett distanskott men måste lämna retur och bollen är på väg ut till Johan Axelsson

(ej synlig på bilden). forts

Axelsson har avslutat. forts

Bollen på väg in i mål.1-1 i den 13:e minuten. Johan Axelsson Mölnlycke spelaren till vänster.

Bollen (ej synlig) kommer in i en hög lyra mot Donsös mål. forts

Kommer inte riktigt ihåg bollbanan här. forts

Bollen i mål. Målskytt Hällesåkers lagkapten Mattias Svensson. Målskytten är närmast kortlinjen. 2-1 i den 33:e minuten. Hällesåker var det klart bättre laget och hade ett flertal hörnor

som hela tiden var farliga.

Donsös Magnus Fhager 41 år ung var på ett strålande spelhumör. Donsös bäste spelare i matchen. Unikt i går kväll om jag inte missminner mig. 2 fäder med sina söner i Donsös

startelva i en seriematch. Magnus och Lot Fhager, Mikael och Erik Schagerlind.

Var dåligt med med kameran här. Magnus Fhager (26) har avlossat ett skott i höjd med med straffområdet. Lot Fhager (50). forts

Alfons Karlsson var på bollen men kunde inte rädda. forts

Kvitterat till 2-2 i den 45:e minuten. Donsös sista 10 minuter av 1.a halvlek var klart bättre än tidigare under halvleken.

Olle Backman har fått en bra passning i djupet och kommer fri med målvakten. forts

Olle kommer långt ner mot kortlinjen och avslutet går i burgaveln.

Donsöhörna från vänster slagen av Sven Genemo. forts

Magnus Fhager (26) upp och nickar och träffar perfekt med pannan.

Hällesåkers målvakt Alfons Karlsson får sträcka ut rejält. forts

Alfons Karlsson räddar och jag vet inte om bollen tar i stolpen. John Backman (8) forts

Bollen ligger fri och John Backman försöker nå den. forts

Tror att Alfons Karlsson blir trampad på handen här, olyckshändelse. Bollen fortsätter ut mot hörnflaggan och Hällesåker reder upp situationen. Nära ledning för Donsö där.

Donsös Albin Backman med bollen. Albin gjorde sin bästa match för året hittills.

Magnus Fhager med bollen och passar fram till Olle Backman här. forts

Olle Backman tar sig förbi Alfons Karlsson och har öppet mål här. forts

Olle kommer återigen lite för långt ner mot kortlinjen och bollen går längs mållinjen och Johan Axelsson försöker få undan bollen. forts

Donsös John Backman försöker nå bollen. forts

Bollen passerar stolpen och Hällesåkers nr 17 Mats Eriksson hinner först på bollen och kan avvärja. Bra period för Donsö i matchen. Hällesåker hade också flera

chanser att utöka men jag har fokuserat på Donsö chanser.

Alfons Karlsson har kommit långt ut från målet och Donsös Sven Genemo har upptäckt detta och försöker att nå målet med en lång boll från mitten. forts

Bollen passerar med en hårsmån utanför stolpen.

Måste beundra vår spelande tränare Mikael Schagerlind som fick hoppa in spela när det blev många återbud till matchen. Mikael närmar sig 600 matcher i Donsö A-lag vid 45 års ålder.

Still going strong.

Magnus Fhager vann mycket dueller i luften med sin härliga hoppspänst.

Inkast från vänster som hamnar hos Hällesåkers Benjamin Ivarrsson (92). forts

Ivarsson har avslutat med ett högerskott. forts

Ivarssons skott går in i krysset utom räckhåll för Donsös målvakt Victor Alme. 3-2 i den 83:e minuten.

Den underhållande matchen är över. Massor av chanser åt båda håll. Anser att matchen kunde slutat hursomhelst. Känslan var att Hällesåker kom ut väldigt laddadeoch verkligen gick för

3 poäng. Donsö kom igen i slutet av 1:a halvlek och gjorde en riktigt bra andra halvlek.