Bilder från matchen mellan Kungsladugårds BK och Donsö IS 3-1 (1-1)  Apelsinplans konstgräs 2023-09-23

Hampus Nestenborg tar avsparken för KBK. Nestonborg med förflutet i Gunnilse IS under flera säsonger i Div 2.

Sven Genemo passar fram i djupled. forts

Bollen når Benjamin Sander som vinner närkampen mot Marcus Weimén och kommer fri med KBK.s målvakt Erik Christoffer Johansson. forts

Benjamin kommer runt Johansson. forts

Benjamin Sander har avslutat till 1-0 för Donsö i den 20:e minuten. Fin passning av Sven och bra prestation av Benjamin.

Var lite dåligt med med kameran här. KBK:s Eskil Magnusson (längst till höger) har avslutat förbi Mathias Kärnbratt här. forts

Bollen gick in vid bortre målgaveln. forts

1-1 i den 38:e minuten genom Eskil Magnusson. Om jag förstod det rätt är det Levi Magnussons barnbarn. Tror det var Eskils första seriemål i KBK.s A-lag.

Benjamin Sander dras ner av KBK.s Christopher Ulvdalen. forts

Ulvdalen blir frilägesutvisad i den 41:a minuten

2:a halvlek:

Jens Adolfsson (44) slår en passning diagonalt. forts

Jens passning på väg. forts

Bollen når Benjamin Sander som nickar och Johansson räddar.

Hörna från höger slagen av Sven Genemo som Albin Backman (14) tajmar perfekt och nickar mot mål. forts

Albins nick går strax utanför stolpen.

55:e min. Eskil Magnusson med bollen här och avslutar strax. forts

Bollen passerar Mathias Kärnbratt. forts

Bollen har här tagit i Mathias Kärnbratts vänstra stolpe och går ut och donsöförsvaret kan få undan bollen.

Benjamin Sander kommer igenom här. forts

Benjamin spelar in mot straffpunkten. forts

Passning når Olle Backman som avslutar och Johansson räddar.

Olle Backman kommer igenom i "slottet". forts

Olle har avslutat och Erik Christoffer Johansson räddar återigen.

70:e min. KBK hörna från vänster. forts

Hampus Nestenborg (9) vinner luftduellen och nickar i mål.

2-1 i den 70:e minuten genom Hampus Nestenborg

Hampus Nestenborg bröt ett Donsöuppspel mitt på plan och bollen hamnar hos Fredrik Andreasson. forts

Andreasson har passat till Vidar Wahlborg (19). forts

forts

Wahlborg har passat tvärs in i straffområdet. forts

Bollen har nått KBK.s Fredrik Herrmann. forts

Herrmann avslutar till 3-1 i den 90:e minuten.

Matchen är över. Tycker det var en jämn match där KBK:s sätter sin målchanser men det gör inte Donsö och då blir man oftast straffade. Tycker ändå att Donsö gör en bättre

match än senast mot Azalea. Nya tag för Donsö mot Fässberg i nästa vecka.