Bilder från matchen mellan Kungsladugårds BK och Donsö IS  1-2 (1-0)  Apelsinplan  2024-06-15

Marcus Weimen, Kungsladugårds BK och Olle Backman, Donsö IS plus domartrion med Muamer Jusic som huvuddomare gör klart för match.

Olle Backman tar avsparken för Donsö.

16:e minuten. Donsös Maximilian Höglund och KBK.s Christopher Ulvdalen i närkamp just utanför Donsös straffområde. forts

Ulvdalen faller och domaren pekar på straffpunkten. forts

Christopher Ulvdalen slår straffen och Donsös målvakt Magnus Fhager chansar åt rätt håll. forts

Magnus Fhager räddar med en enhandsräddning. forts

Fantasiskt räddning av Magnus Fhager. Fick lite Thomas Ravelli vibbar från VM 1994 när han räddade straff mot Rumänien.

KBK har hörna från vänster. forts.

Hörnan passerar flera Donsöspelare. forts

forts.

KBK.s mittback Johan Sandqvist kan göra 1-0 i den 23:e minuten.

Donsöhörna från höger hamnar hos den just inkomne Alfons Jansson som får fantasiskt träff på bollen här. forts

Skottet på väg. forts

Bollen går in alldeles under ribban. forts

1-1 i den 57:e minuten av Alfons Jansson.

Olle Backman i bra läge med bollen. forts

Olle har passat till Simon Bergman som avslutar här. forts

Tror bollen tog på målvakten och i stolpen innan den går i mål. forts

2-1 för Donsö genom Simon Bergman i den 67:e minuten.

Regnet tilltog därför lite sämre bilder. Lång passning från Sven Genemo når Olle Backman som avancerar mot mål. forts

forts.

Olle har avslutat. forts

Bollen tar här i stolpen och går ut över kortlinjen. Nära 3-1 där.

Matchen är över. Donsö vinner med 2-1. Donsö gjorde ingen bra 1.a halvlek men höjde sig rejält i den andra. Från matchen tar jag med mig Magnus Fhagers straffräddning och

Alfons Janssons häxpipa till 1-1.