Bilder från matchen Futsal Club Linné och Donsö IS  2-3 (0-0)  Gröna Vallen  2020-10-03

John Backman, Donsö och Andreas Palmqvist, Linné plus domarduon med Daniel Eckebrant som huvuddomare gör klar för match. Om jag förstod det rätt så uteblev ordinarie

huvuddomare till matchen.

Olle Johnels tar avsparken för Linné.

Tidigt i matchen. Linné har hörna från höger som slås in efter marken. Tror det är Andreas Palmqvist (5) som avslutar här. forts

Donsös målvakt Tom Nilsson och Emil Johnsson kan med gemensamma krafter rädda bollen och sedan kan försvaret få undan bollen.

Donsö tar sig fram på högerkanten genom John Backman (8) och Albert Hansson (10). forts

Albert har avslutat och bollen tar i stolproten och går ut över kortlinjen.

Linnés Olle Johnels. Johnels duktig spelare i många år i Sandarna. Olle är hemmahörande på Brännö.

Erik Schagerlind gjorde återigen en fin match som mittback.

Här får Linnés lagkapten Andreas Palmqvist sitt andra gula kort i matchen och blir utvisad. Kändes minst sagt petigt i överkant.  28.e minuten

Linnés John Calgaro har erövrat bollen från Donsös Elias Ahlström och avslutar strax här. forts

Calgaros avslutning går strax utanför Tom Nilssons högra stolpe.

2.a halvlek:

Donsös John Backman passar fram bollen här. John  skymd bakom Linnés Andreas Martini Linger (13).

Bollen kommer in mot Albert Hansson (10). forts

Albert tar ner bollen och avslutar. Linnés målvakt Wamid Khorshed halvräddar här. forts

Bollen passar precis utanför stolpen ut till hörna.

Albert framme igen och nickar mot mål. Khorshed räddar igen.

Donsö har fått frispark efter att John Backman blivit fälld just utanför straffområdet. Albert Hansson står beredd att lägga frisparken. forts

Donsös Marcus Johnsson har ställt sig intill muren. forts

Frisparken på väg. Marcus Johnsson har banat väg med att trycka sig in mot muren. Frisparken ser att gå klart utanför här.

Frisparken är så fint skruvad så att den letar sig in strax innanför stolpen. forts

0-1 i den 64:e genom Albert Hansson. Mästerlig frispark av Albert.

Efter Donsös mål var det nästan bara spel mot ett mål. Donsös. Linné hade ett väldigt fint passningsspel där man utnyttjande planens hela bredd. Här är det Linnés Peter Johansson

med bollen och passar fram till Andreas Martini Linger.

Linger avslutar strax här. forts

Bollen i mål. forts

1-1 i den 73:e minuten.

Albert Hansson i bra läge. forts

Albert försöker placera bollen högt men missar målet med några decimeter.

Linné har hörna från höger. forts

Hörnan på väg. forts

Hörnan når Johnels som kommer upp bra och nickar mot mål. forts

2-1 i den 84:e minuten genom Olle Johnels. Som matchen hade utvecklats sig var det fullt rättvist.

Donsö lagledning gjorde några ändringar i laget (mycket bra gjort.) och Emil Johnsson flyttade upp i anfallet. Här utmanar Emil Olle Johnels. forts

Emil tar sig förbi Olle Johnels och tar sig in i straffområdet. forts

Emil passar snett inåt bakåt. forts

Emils passning når Donsös Albert Hansson (10) som avslutar direkt i mål. forts

2-2 i den 88:e minuten. Härligt samarbete mellan Emil och Albert.

Donsös Elias Ahlström har erövrat bollen och tittar upp och slår en lång hög boll. forts

Elias långpassning på väg. forts

2 Donsöspelare kommer helt fria från mitten av planen. Emil Johnsson och Albert Hansson. forts

Bollen hamnar hos Emil som kommer fri med Wamid Khorshed. forts

Emil passar strax ut till höger här. forts

Emils passning blir perfekt till Albert Hansson som avslutar i det övergivna målet. Albert delvis skymd bakom Axel Andreasson (28) forts

2-3 i den 90:e minuten. Albert fullbordar hattricket. 11 st hattricks hittills i karriären. Flest i Donsö IS genom tiderna. Albert vinner skytteligan i div 5 B på 14 mål. Albert vinner skytteligan

för tredje året i Göteborgsserien i de serier han spelat.

Matchen är över. Man kan ju absolut diskutera om det var rättvist. Linné hade ju mycket boll i andra halvlek utan att kanske skapa de farliga målchanserna förutom målen. Man skall

ha en eloge för att man inte gav upp matchen efter utvisningen och stundtals spelade riktig fin fotboll. Donsö skall naturligtvis också ha beröm efter att man kunde vända på resultatet

efter en del omdisponeringar av laget som blev lyckade. Vill också passa på att gratulera våra grannar på andra sidan bron, Styrsö BK  som är klara för Division 5 spel nästa år. Ser fram

mot publikfester nästa år om det förhoppningsvis kan bli en återgång till det normala.