Bilder från matchen Mossens BK - Donsö IS  4-1 (1-1)  Guldheden Södra  2020-09-04

Missade avsparken precis i det 5:e mötet i seriesammanhang genom åren mellan Mossens BK och Donsö IS. Statistiken är förkrossande till Mossens fördel. 4 matcher spelade,

alla med vinster för Mossen och 15-0 i målskillnad.

4:e minuten. Donsö bryter ett uppspel från Mossen. Emil Johnsson (skymd bakom nr 5 Magnus Fhager) har erövrat bollen. forts

Emil avancerar med bollen. forts

forts.

Emil har hittat in med bollen till Albert Hansson som avslutar. forts

Har för mig att Mossens nr 3 Jonas Törnkvist delvis bröt här men Albert får tag på bollen igen och avslutar. forts

forts

Bollen i mål. Syns bakom Johan Hagman (13).

0-1 i den 4.e minuten genom Albert Hansson. Bra start av Donsö som var med i matchen från början.

6:e min. Albert Hansson tar sig förbi Jonas Törnkvist (3). forts

Albert (10) avslutar. forts

forts

forts

Bollen går väl ca halvmetern utanför. Bra läge för utökning för Donsö.

Inlägg in från vänster mot Albert Hansson (10). forts

Inlägget når Albert Hansson som nickar men klart över.  Donsö låg på hela tiden. Mossen hade en del anfall men inga bra avslut så här långt. 11:e minuten.

Magnus Fhager gjorde comeback på Donsös mittfält och var som vanligt viktig i såna här dueller att vinna bollen i luften efter insparkar. Hoppas att Magnus kan deltaga i fler matcher

framledes. Behövs bl.a för sin vinnarinstinkt.

25:e min. Olle Backman (9) passar ut till höger. forts

Bollen når Albert Hansson som har ett kanonläge för avslut. forts

Verkade som Albert drog ner på tempot och blir av med bollen till Jonas Törnkvist.

Mossens Isac Olsson med bollen här. forts

Olsson har passat fram till Axel Sandquist (14). forts

Sandquist avslutar. forts

Bollen i mål och det står 1-1 i den 26:e min. Efter målet tog Mossen över spelat alltmer.

2.a halvlek:

Donsö har blivit av med bollen i uppspelsfasen. Axel Sandquist med bollen här. forts

Sandquist har avslutat förbi Arthur Lorensson i Donsömålet som för övrigt gör en bra match och inte kan lastas för baklängesmålen. forts

Bollen tar i insidan av stolpen och går in. 2-1 i den 46:e minuten genom Axel Sandquist

Donsös Erik Kristensson avslutar här men strax utanför.

Donsö har gjort samma misstag som på föregående mål och blir av med bollen till Axel Sandquist. forts

Sandquist har passat till Jonas Olsson Wållgren som kan utöka till 3-1 i den 66:e minuten.  Donsö får tänka igenom hur man skall spela i uppspelsfasen. Laget blev av med bollen

vid flera tillfällen. (Också i 1.a halvlek.). Det har man inte råd med om man skall vinna matcher framöver.

Axel Sandquist avslutar. forts

Tror bollen tog i ribbans underkant och gick in. 4-1 i den 69:e minuten genom Axel Sandquist. Hattrick! Bilderna som synes blev sämre och sämre allteftersom mörkret lade sig över

Guldhedens Södra. Därför inte så många bilder från 2:a halvlek. Donsö startade ju matchen bäst och hade kunnat haft en ledning med mer än 1-0 men efter att Mossen kvitterat tog man

ju över spelet mer och mer och kunde vinna rättvist. Donsö har nu spelledigt i ca 14 dagar och får träna bra och slipa på vissa detaljer så förhoppningsvis kan det bli en efterlängtad vinst (er)