Bilder från matchen mellan Mossens BK och Donsö IS  1-3 (0-2)  Valhalla Konstgräs  2022-04-29

Karl-Johan Holm, Mossen och Olof Lagerqvist, Donsö plus domartrion med Ibrahim Rashid som huvuddomare gör klart för spel. Statistiken för Donsö mot Mossen är ingen

smickrande läsning för Donsö. 5 seriematcher har spelats genom åren. Mossen har vunnit samtliga med en total målskillnad på 19-1. Lite att ta igen för Donsös del alltså.

Mossens Fatmir Muric tar avsparken i 1.a halvlek.

Donsös Sven Genemo med bollen. Återigen en stark insats av Sven på Donsös mittfält.

Donsös unge mittback Maximilian Höglund född 2005 gjorde seriedebut för Donsös A-lag i går kväll med högsta betyg. Här i duell med Mossens Isak Fredriksson (9)

Albert Hansson kommer fri med Mossens målvakt Paul Worsley. forts

Albert avslutar här. forts

Bollen i mål. 0-1 i den 11:e minuten. Målskytt Albert Hansson.

Mossens Carl Finnander avslutar här mot mål. forts

Charlie Skogsberg får sträcka ut ordentligt och får fingerspetsarna på bollen som går ut till hörna.

Mossens Fatmir Muric tar emot en passning ute från höger. Maximilian Höglund jagar. forts

Maximilian kan bryta med en lång tå och Charlie kan ta hand om bollen. Mästerlig brytning av Maximilian.

Donsös vänsterback Jens Adolfsson slår fram en passning i djupled. forts

Albert Hansson löper på passningen från Jens i kamp med 3 st spelare från Mossen. forts

Albert Hansson vinner bollen och avancerar i straffområdet. forts

Albert tittar upp och avslutar strax . forts

Albert har avslutat. Bollen syns alldeles vid målvaktens högra stolpe. forts

0-2 i den 33:e minuten genom Albert Hansson. En mästerlig prestation av Albert på den fina passningen från Jens Adolfsson

2:a halvlek

Anders Jansson på mittfältet. Fin länk mellan försvar och anfall.

Jens Adolfsson har levererat en passning i djupled. forts

Jens långpassning på väg. forts

Paul Worsley har kommit ut från målet men Albert Hansson kommer först på bollen. forts

Albert petar bollen förbi Worsley. forts

0-3 i den 56:e minuten genom Albert Hansson. Hattricket är fullbordat. 16.e i karriären. Albert har nu gjort 28 mål i hittills i år . 5 i serien och 23 mål i träningsmatcher. Totat 181 i mål i

Donsö A-lag. Har passerat Magnus som ligger på 178 mål. Endast 12 mål upp till Simon Gustafssons 193 mål som är Donsös bästa målskytt genom tiderna.

Albert Hansson igenom igen. William Andersson Burgoyne jagar. forts

Andersson gör en fin brytning ut till hörna.

Mossens Fatmir Muric med bollen i Donsös straffområde. forts

Muric har avslutat. forts

1-3 i den 65:e minuten genom Fatmir Muric.

Mossen har fått frispark i slutet av matchen. forts

En bra frispark som passerar alldeles utanför stolpen.

Matchen är över. En jämn match spelmässigt. Mossen hade bollen mer men Donsö skapade fler farlga målchanser.  Donsö gör en gedigen match. Bra försvarsspel och alltid farliga