Bilder från matchen Öckerö IF - Västra Frölunda IF  1-4 (0-1)  Prästängen 2  2024-08-16

Emir Bosnic tar avsparken för Frölunda.

Jasin Hasni (12) med bollen här. forts

Hasani har passat vidare till Emir Bosnic som avslutar i nästa moment. forts

Öckerös målvakt Marcus Alexandersson missar i räddningen och bollen fortsätter in mot mål. forts

0-1 i den 12:e minuten genom Emir Bosnic.

Victor Nystedt har passat fram till Öckerös nye spelare Elias Porizka (25) forts.

Porizka avslutar men högt över.

Simon Olsson kom in från start av 2:a halvlek.

Frölundas Noah Tolf har fått bollen till sig från hörnläggaren från vänster. forts

Öckerös Jordan Arnesson möter upp Tolf. forts

Noah Tolf har avslutat med ett flackt vänsterskott som passerar Marcus Alexandersson. forts

0-2 i den 56:e minuten genom Noah Tolf.

Simon Olsson med bollen på vänsterkanten och passar strax tvärs åt höger. forts

Simons passning når Ludvig Wiklander som avslutar här. forts

Ludvigs skott räddas av Elis Bishesari som spelat 16 matcher i Allsvenskan för IFK Göteborg denna säsong.

Ludvig Wiklander med bollen och passar strax inåt i målområdet. forts

Minns inte riktigt men bollen är på väg ut i straffområdet. forts

Bollen på väg mot Öckerös Tim Sjöström. forts

Tim avslutar men högt över. Bollen syns högt i höger bildkant. Gyllene läge till reducering.

Här har Victor Nystedt (10) avslutat mot mål. forts

Nystedt skott går in alldeles vid stolproten. forts

1-2 i den 71:a minuten genom Victor Nystedt.

Simon Olsson med bollen. Simon blir viktig för Öckerö under höstsäsongen.

Frölundas Noah Tolf avslutar här. forts

1-3 i den 81:a minuten genom Noah Tolf. 2-målsskytt.

Frölundas Elmer Mossberg (21) har avslutat från höger. forts

1-4 i den 92:a minuten genom Elmer Mossberg.

Matchen är över. Västra Frölunda vinner rättvist. Öckerö hade en bra period i mitten av andra halvlek och hade man kunnat kvittera hade kanske matchen fått helt annat utseende.