Bilder från matchen mellan Öckerö IF och KF Velebit  4-0 (3-0)  Prästängen  2023-06-09

Simon Olsson, Öckerö IF och Hadi Hamzeh, KF Velebit plus domartrion med Roni Mezo som huvuddomare gör klart för spel

Petrit Zhubi tar avsparken för Velebit.

Simon Olsson i närkamp med en Velebitspelare. Längst ut till vänster Tim Sjöström som startat sin löpning. forts

Simon vann närkampen och spelar till Tim Sjöström. forts

Tim avancerar in i straffområdet. forts

Tim Sjöström avslutar. forts

Skottet har passerat Velebits målvakt Rasmus Iversen och är på väg in i mål. forts

1-0 till Öckerö i den 15:e minuten. Målskytt Tim Sjöström.

Daniel Larsson har avslutat direkt. forts

Bollen i mål. 2-0 i den 19:e minuten genom Daniel Larsson efter starkt förarbete av Simon Olsson som jag tror inte förlorade en närkamp på hela matchen. Imponerande!!

Erik Gustafsson med bollen här. forts

Erik tar sig elegant igenom. forts

Erik Gustafsson har avslutat i mål. forts

3-0 i den 22:e minuten genom Erik Gustafsson. Kändes som det var målchans varenda gång Öckerö kom fram i straffområdet.

Velebit i anfall på högerkanten. forts

Skott mot mål. forts

Öckerös målvakt Kristoffer Gregenäs räddar.

Mycket av Öckerös uppspel går genom mittfältarna Victor Niklasson och Jordan Arnesson (24). Passningsskickliga spelare. Imponerande 1:a halvlek av Öckerö. Velebit fick 1 spelare utvisad i den 36:e minuten.

Bollen är här på väg ut till Erik Gustafsson (16). forts

Erik har avslutat. Bollen skymd här. forts

Bollen har tagit i stolpen och är väg ut i till vänster. forts

Trodde att situationen var över. forts

Därför missade jag Simon Olssons avslut som här redan här är i mål. forts

4-0 genom matchens gigant, Simon Olsson. 60:e minuten.

Öckerös försvar var starkt hela matchen och bjöd inte på mycket. Här nickar Wilmer Simonsson undan bollen.

Jordan Arnesson med bollen här och passar strax i djupled. forts

Bollen når en ständigt löpande Simon Olsson. forts

Simon Olsson fri med Velebits målvakt. forts

Velebits målvakt räddar Simons avslut. forts

Bollen går ut till Tim Sjöström. forts

Sjöström avslutar. forts

Velebits Robin Glavak blockerar bollen som går över målet och ut till hörna. Robin Glavak f.d Örgryte har en viss anknytning till Öckerö har jag för mig.

Matchen är över. Öckerö vinner stort och imponerande. Öckerö av idag är riktigt starkt med bra spelare på varje position. Simon Olsson har nu gjort 14 mål och leder skytteligan i

Div 3 mellersta Götaland och gjort mål i de senaste 9 raka matcherna. Mikael Bryngelsson har gjort mål i 14 raka seriematcher. 10 matcher i slutet av säsongen

2000 och 4 matcher i början av säsong 2001 vilket tror jag är rekord för Öckerö IF.