Bilder från matchen mellan Önnereds IK och Donsö IS  4-1 (2-0)  Apelsinsplans konstgräs 2023-04-16

Joel Ekengren (14) tar avsparken för Önnered i 1:a halvlek.

Tidigt i matchen. Albert Hansson är igenom på vänsterkanten. forts

Albert har avslutat och Önnereds målvakt Emil Nyqvist kan halvrädda och Önnereds försvar kan få undan bollen.

Lot Fhager med bollen på vänsterkanten och spelar i nästa läge in bollen i straffområdet. forts

Passningen går bakom donsöspelarna i tyvärr. Många liknade lägen i början matchen men sista passningen gick inte fram.

Jonathan Back med bollen här. forts

Back har passat tvärs inåt i straffområdet. Joel Ekengren (14). forts

Ekengren avslutar och Mathias Kärnbratt i donsömålet gör en bra räddning på friläget.

Donsö har blivit av med bollen vid ett uppspel och Joel Ekengren driver bollen mot mål. forts

Ekengren tar sig förbi Mathias Kärnbratt. forts

1-0 genom Joel Ekengren i den 20:e minuten.

Vasileios Liolios (11) i bra läge. forts

Mathias Kärnbratt kommer ut och kan göra en bra räddning

Önneredshörna från höger. Tror det är Viktor Törner (2) som avslutar mot mål. forts

Bollen i mål. 2-0 i den 45:e minuten. Enligt domarrapporten skall det vara Joakim Olausson som är målskytt. Tror det var han som slog hörnan.

Donsös Lot Fhager har avslutat mot mål. Lot till vänster i bild bakom nr 97 i Önnered. forts

Emil Nyqvist kan rädda Lots skott.

Önnereds Joakim Olausson skjuter mot mål här. Skottet gick utanför. Olausson har spelat på högre nivå och det märktes med all tydlighet.

Önnereds Isac Lycke med bollen och avslutar här. forts

Skottet tar strax i stolpen här. forts

Bollen tar i stolpens utsida och går ut över kortlinjen.

Joel Ekengren (14) avslutar här. forts

Skottet passerar Mathias Kärnbratt. forts

Bollen har här tagit i stolpen. forts

Bollen är väg ut mot Önnereds Emanuel Engvall. forts

Engvall missar mottagningen. forts

Mathias Kärnbratt kommer tillbaka och kan rädda skottet. forts

Bollen går ut i straffområdet och Donsös Elias Ahlström kan få undan bollen.

Anders Jansson ute till höger. Ej synlig på bilden har passat in bollen i straffområdet. Bollen delvis skymd bakom Önnereds nr. 6. forts

Anders passning når Aron Backman (16) som nyss hade kommit in i matchen oc avslutar direkt. forts

Reducerat till 2-1 i den 73:e minuten genom Aron Backman. Donsö spelade nu med 10 man efter Elias Ahlströms utvisning (2 gula) i den 71:a minuten.

Önnered har anfall på högerkanten. Joel Ekengren (14) smyger i mitten. forts

Passningen kommer in perfekt till Ekengren som möter direkt och det står 3-1 i den 80:e minuten.

Skott från distans. forts

Skottet tar i ribbans överkant och går ut bakom mål.

Joel Ekengren i farten igen. forts

Ekengren spelar osjälviskt tvärs i straffområdet. forts

Jonathan Back möter passningen och kan vidarebefordra bollen i mål. 90.e minuten.

Matchen är över. Önnered vinner klart och rättvist. Hade inte Mathias Kärnbratt storspelat i Donsös mål hade siffrorna blivit betydligt högre. Önnered har ett lag för den absoluta toppen i året serie.